Halssmykket fungerer næsten som et smartwatch

af

Halssmykket Miragii kan vise notifikationer, emails, sms og opkald i din håndflade. Det indeholder også en lille trådløs øretelefon med mikrofon. Måske en oplagt julegave…?!

miragii 1

M

ed Miragii kan man hænge den mobile nye verden om halsen og læse meddelelserne direkte på sin håndflade. Sådan helt bogstavelig talt.

Når Miragii-halssmykket vibrerer diskret, skal man bare vifte med hånden foran det. Så forvandler Miragii sig til en miniprojektor.

Den viser indholdet af sms, emails, kalenderalarmer og opkald inde i bærerens håndflade – eller for den sags skyld på et stykke papir eller noget andet, man placere foran smykket.

miragii 4 my

Nok en hurtig håndbevægelse foran Miragii, og den elegante nye gadget afviser eller tager imod det indkommende telefonopkald.

Miragii indeholder nemlig også en lille trådløs Bluetooth-øretelefon med mikrofon, som man kan bruge som telefon. Den placeres ganske elegant i selve halssmykket, når den ikke er i brug.

Tjek også: Digitale smykker og wearable tech – Podcast #165

Miragii fungerer langt hen ad vejen som et smartwatch. Miragii er blot smukkere og indeholder kun de funktioner, man har brug for hele tiden. Ikke noget med sundhedssensorer og den slags.

 

miragii 7

Miragii fås i flere forskellige designs i guld, sølv, sort eller hvid. Stenen er af allergi-fri zirconia keramik, og man kan vælge mellem kæder i læder eller metal.

Halssmykket arbejder sammen med apps til iPhone, Android og Windows – og man kan vel godt påstå, at Miragii er et fint eksempel på ”information at your fingertips.”

Den elegante nyhed koster 299 USD eller godt 2.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *