Sony forvandler gamle kabler til cool, ny mode

af

I samarbejde med det britiske bademode mærke Auria har Sony skabt tasker og accessoires. Materialet er kasserede høretelefonledninger.

sony kabler 2

E

fterhånden som trådløse Bluetooth-hovedtelefoner og højttalere bliver mere og mere populære, forsvinder de velkendte ledninger næsten fuldstændigt.

Hvad gør man så med de brugte kabler eller de mange kilometer ledninger, som ligger på fabrikanternes og forhandlernes lagre og hylder?

Man kan selvfølgelig smide dem ud og lægge dem til genbrug af elektronisk skrot.

sony kabler 1

Eller man kan gøre noget helt andet – nemlig at forvandle dem til moderigtige accessoires, der pynter noget mere end de hængende og filtrede ledninger mellem høretelefoner og smartphone.

Sony og modemærket Auria (med speciale i badetøj) viser med den nye ”Fashion Unplugged” kollektion, hvordan den opgave skal løses. Elegant og smågenialt.

Sammen har de skabt fem rejseinspirerede tasker, punge, smartphonecovers, tøfler og solbrillestel. Alle skabt af gamle høretelefonledninger og i glade farver.

Hvis man købte alle fem ting, ville de tilsammen indeholde 113 meter ledninger. Men størstedelen i strandtasken naturligvis.

sony kabler 3

Sony bruger det skægge genbrugsprojekt til at reklamere for sin nye linje af hovedtelefoner – de trådløse H.ear Noise Cancelling-modeller.

Auria er nok knap så kendt som Sony. Det engelske badetøjsmærke har tidligere præsenteret produkter af genbrugsmaterialer som f.eks. gamle fiskenet. Blandt de berømtheder, der bærer Auria-tøj, kan nævnes popsangerinderne Rihanna og Eliza Doolittle og fotomodellen Daisy Lowe.

Lavet i samarbejde med DBA guiden

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *