Festlig højtaler imponerer med musik to go

2 Min læsning

Jeg har haft en del forskellige bluetooth højtalere. Når man vælger den form for lydmæssige forlængelse til sin smartphone eller tablet, så er der to ting som er vigtige. Batteritid og hurtig parring (det lyder frækkere end det er). Så er der selvfølgelig også en pointe med designet, og der synes jeg personligt at der godt må ske lidt. Der er så mange søvndyssende kedelige højtalere. Hvorfor ikke spicy hverdagen op med lidt farverig lyd? Det må man sige Ultimate Ears eller EU er gået all in på.

For tiden tester jeg to højtalere fra UE. Og jeg må sige jeg er ret begejstret for begge to. Især den der hedder UE Roll. Den er rund og findes i forskellige glade farver. Og så er genialiteten, at den kan hænges overalt i et lille stykke reb. Jeg hænger den typisk op på dørhåndtag.

UE ROLL

Lyden er meget tilfredsstillende og de store kryds/minus er simpelthen volumen. Højtaleren matcher nemt og hurtigt med bluetooth og batteriet holder for mig ca. en uge, hvor jeg bruger den lidt hver dag.

Vil man have endnu mere effekt er der op til 15 timers batteritid i højtaleren UE Boom 2. Og et andet mere silo-agtigt design. Begge højtalere er faktisk også rubuste og vandtætte og derfor vældig egnet til både stranden og bjerget! Selvom jeg primært bruger dem i køkkenet og på badeværelset. UE Boom Yeti koster 1699 kr. UE Roll koster 1099 kr. Se mere om forhandlere og tech specs her.

UE Boom water

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − ten =

No Comments Yet.