FIKS BÆRBAR HØJTTALER – I TASKESTØRRELSE

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Med denne lille trådløse højttaler fra Sony, kan du uden problemer starte en fest, hvor end du kommer hen!

sony-wireless-speaker-srs-btv5-hvid

Den lille trådløse højttaler, ser måske ikke ud af meget med dens 130g og 65mm i diameter, men den krystalklare lyd, de ca. 4 timers batterilevetid, på en fuld opladning og brugervenligheden, taler alt sammen for at Sony virkelig har forstået at kombinere, størrelsen og gørelsen i ét produkt.

Ingen kabler eller opsætning, alt du skal gøre, er at parre højttaleren med din smartphone eller tablet – en enkelt berøring og så er festen i gang. Sonys SRS-BTV5 fungerer med flere bluetooth-enheder eks. android, iPhone og iPad.

sony-wireless-speaker-srs-btv5

I pakken medfølger også en fin stofpose, så du uden problemer kan smide højttaleren i tasken og have den med. Den lækre højttaler koster lige nu 619 kr, i hvid eller sort, kan blandt andet købes på dustinhome.dk

Hvis du er den heldige ejer af en bærbar højttaler, hvor bruger du den så mest og hvilke toner lytter du til for tiden?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

1 Comment
 • Brian Frost
  maj 10, 2013

  Jeg er den lykkelige ejer af et par meget gamle Creative højttalere. De kører på batteri og er desværre ikke trådløse, men de er yderst transportable og spiller røven ud af bukserne på alt jeg siden har hørt.
  Mit problem er at de er ved at være slidt op, men jeg nægter simpelthen at skifte dem ud med nogle der giver mindre bas og spiller lavere, og ingen, absolut ingen kan spille så højt, klart og med dyb bas som mine elskede Creative.
  Men efter mange år i diverse parker, på hotelværelser, og til spontane småfester så kan de snart ikke mere.
  Nogle gode forslag til noget der rykker?