Forlæng følelsen af ferie med nyt Avengers spil, retro-skateboarding og meget mere

7 Min læsning

Efteråret er kommet, og nu hvor solen er væk før du har set dig om kan du holde dig varm indenfor med fire helt fantastiske spil. Du finder årets superhelte brag, det bedste gangsterspil til dato og meget mere i vores nye spilguide.

Et af 90’ernes mest indflydelsesrige spil genoplives for fuld skrue

Tony Hawk er ikke bare en af de mest hyldede skateboardere i verdenshistorien, men skaberen af det banebrydende 900-graders trick har også lagt navn til et af de spil som definerede den originale Playstation 1 tilbage i 1999. Nemlig klassikeren “Tony Hawks Pro Skater”.

Nu, mere end tyve år senere, bliver de to første spil i “Pro Skater”-serien genudgivet, og opdateret til 2020-standarder. Resultatet er et intet mindre end fantastisk og genopliver fuldkommen magien fra 1999.

For “Tony Hawks Pro Skater 1 + 2” er fremragende spil, og ikke kun hvis man i forvejen har nostalgi for de to titler. De er også fremragende spil i 2020, som kan stå alene og fuldkommen imponere.

Konceptet er super simpelt: Du tager din skater igennem et væld af forskellige, og meget unikke, baner og hver af disse har otte forskellige opgaver du skal lave. Nogle af dem løser du ved at lave blærede tricks på dit skateboard og tjene nok point. Andre er mere kreative som at finde alle politibiler på banen og hoppe over dem.

Det hele foregår dog under tidspres, og du har kun to minutter i hver bane til at udføre dit mål. Heldigvis behøver du ikke lave alle otte ting på én gang, men kan fokusere på hver enkelt opgave i to minutters intervaller. Igennem de to minutter, så lærer du alle de mange kroge af banerne at kende og afhængigt af hvordan du spiller så finder du de perfekte “linjer” og veje at tage din skateboarder ned ad.

Uanset om du har spillet Tony Hawk i din barndom, eller dette er dit første møde med den legendariske serie, så venter der dig i “Pro Skater 1 + 2” massevis af timers underholdning. Uanset om du vil spille alene, gå online med vennerne eller bygge dine helt egne skateparker.

Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 fås til Xbox One, Playstation 4 og PC. Spillet er set til 295,- kr. og opefter.

Du kommer til at elske Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 hvis:

  • Du altid kigger misundeligt over på skateparken
  • Du elskede Tony Hawk-spillene i sin tid

Det næste store Avengers-brag foregår ikke i biografmørket, men i stedet hjemme i stuen.

Hvis du også går og savner en storslået Marvel-superheltefilm i år, så behøver du ikke lede mere. Det helt nye Avengers spil er lige det du har brug for. Her er store eksplosioner, alle dine yndlings superhelte og masser af sjov action.

Men selvom der står “Avengers” med kæmpe store bogstaver på spilæsken, så er spillets store stjerne hverken Iron Man eller Black Widow.

I stedet tilfalder den rolle nemlig Kamala Kahn, også kendt som Ms. Marvel. Det er nemlig hende, som er omdrejningspunktet for historien hvor det originale Avengers-hold er blevet splittet fra hianden, efter en katastrofal begivenhed i New York der endte med at gøre Avengers til samfundets fjender. Derfra begynder Kamalas rejse gennem USA for at genforene Avengers flokken og selvfølgelig stoppe en superskurk fra at overtage verdensherredømmet.

Historien som Avengers fortæller er fuldt ud på højde med dem du har set i filmene. Der er den samme skarpe dialog, vittige jokes og alvorlige øjeblikke der sætter rammerne for et storslået eventyr. Specielt Kamala Khan er spillets helt store stjerne. Hun er vildt charmerende, vittigt skrevet og skuespillet fra både hende, og resten af Avengers holdet, skaber den helt rigtige stemning foran skærmen.

Selve action er et stærkt og gennemtænkt actionspil. Hver af de forskellige medlemmer af Avengers spiller på vidt forskellige måder, og det skaber god variation. For når du er lige ved at være træt af Iron Man, så bliver det tid til at smadre alting med Hulk og så når det bliver kedeligt skal du igang med at slås som Kamala Khan. Det resulterer i en dynamisk og varieret oplevelse fra start til slut.

Hvis du leder efter årets superheltbrag, så finder du det ikke i biografen med i Avengers spillet. Det er genial underholdning, uanset om du vil spille igennem dets medrivende historie eller gå online med vennerne og klare missioner sammen.

Du vil elske Marvels Avengers hvis:

  • Du også savner Avengers efter sidste års Endgame
  • Du elsker actionspil, og især dem med superhelte

Marvels Avengers fås til Playstation 4, Xbox One og PC. Spillet er set til 299,-kr og opefter.

Ny samling af Super Mario spil er måske det bedste value-for-money du finder i år

Super Mario er en af de mest ikoniske og elskede spilfigurer i hele verden. Og i år kan serien fejrer 35 års jubilæum, og det fejres med udgivelsen af “Super Mario 3D All Stars”, som er en samling af tre indflydelsesrige og vigtige Super Mario spil. Hver af de tre Super Mario spil er helt unikke oplevelser, og har hver især bidraget til den verdenskendte spilserie.

Pakken indeholder tre spil, der spænder fra 1996 og op til 2007. Det ældste spil i pakken er “Super Mario 64”, som stadig er et sjovt spil men også har en enorm historisk værdi.

Selvom at Super Mario 64 i dag er 24 år gammelt, så er det den dag i dag et spil som stadig kan forundrer og imponere. Det sprudler af kreativitet og har stribevis af “aha!-øjeblikke”, hvor det går op for dig, at dette var fundamentet til en stor del af det vi kender som moderne computerspil i dag.

Det skal dog ikke betyde, at de to andre spil i denne pakke skal underkendes. Super Mario Sunshine (2002) var et spil med rigtig mange kreative idéer. Det er dog også et spil som af de tre i pakken føles mest forældet.

Tilgengæld er Super Mario Galaxy (2007) et moderne mesterværk. For mange er Galaxy-spillet stadigvæk det ypperste Super Mario spil til dato. Her kan man fra første øjeblik mærke hvordan Nintendos kreative genier har fået frit løb til, at gøre lige præcis hvad de havde lyst til. Resultatet er et spil, som introducerer nye idéer og koncepter i et konstant og næsten overvældende tempo, der til tider kan tage pusten fra én.

Uanset om du allerede kender til alle Super Marios eventyr, eller vil opleve magien for første gang, så er Super Mario 3D All Stars et røverkøb. Du får tre helt igennem fantastisk spil, og timevis af underholdning der rækker til meget mere end efterårsferien.

Du kommer til at elske Super Mario 3D All Stars hvis:

  • Du aldrig har spillet de gamle Mario-spil på Nintendo 64, Gamecube og Wii
  • Du vil genoplive gamle barndomsminder eller føler dig nostalgisk

Super Mario 3D All Stars fås til Nintendo Switch og er set til 418,- kr.

Actionspillet “Mafia” er den bedste gangster-film du længe har set.

Actionspillet “Mafia: Definitive Edition” er på rigtig mange måder som, at træde ind i en klassisk gangsterfilm som Godfather. Det har den helt rigtige stemning og atmosfære, der virkelig sælge den unikke stemning fra 1930 og gangster-livet.

Spillet sender dig i skoene på den unge, og ambitiøse, Tommy Angelo, der ufrivilligt bliver en del af den lokale mafia, efter at din bil bliver brugt til at flygte fra et mord på en rivaliserende mafia-bande.

Det viser dog, at du har et helt talent for det arbejde som mafiaen kan tilbyde dig, og snart bliver du involveret i kampen om magt og penge. Det betyder selvfølgelig en masse skuddueller med rivaliserende mafiaer, men også en konstant frygt for politiet og ikke mindst kampen mod FBI der ånder dig i nakken for, at få dig til at blive en stikker.

Igennem hele spillets historie, så bliver din tid i mafiaen taget meget alvorligt. Der er ingen jokes eller forsøg på at lette stemningen. Det er alvor fra start til slut, og selvom du kan køre rundt i en kæmpe stor by i din bil, så er det ikke ligesom Grand Theft Auto spillene der inviterer til at du skaber kaos i dem. Alting bliver taget alvorligt, og du bliver endda bedt om at overholde fartgrænserne for ikke at tiltrække politiets opmærksomhed.

For Mafia: Definitive Edition har i sidste ende mere tilfælles med The Godfather end det har med GTA. Det er et spil, som forlanger at blive taget seriøst, og heldigvis så er det nemt at forelske sig i Mafias univers og acceptere dets spilleregler. I belønning får du til gengæld et medrivende spil med fremragende action og en helt unik stemning.

Du kommer til at elske Mafia hvis:

  • Godfather er en af dine yndlingsfilm
  • Du elsker et godt og medrivende forbryderdrama

Mafia: Definitive Edition fås til Xbox One, Playstation 4 og PC. Spillet er set til 270,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − three =

No Comments Yet.