FOR DE DOVNE – MOBIL SUSHI

2 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Klar på lidt lækker take-away? Nu kan du være endnu mere doven og bestille din sushi på mobilen. 

Sticks’n’sushi har siden midten af 90-erne været en af spydspidserne for udbredelsen af  kvalitets-sushi i Danmark, både i deres restauranter og som takeaway.

Sticks’n’Sushi  har udarbejdet en iPhone app til sine sushi-elskende kunder, som gør det let at bestille takeaway eller booke bord på en af restauranterne.  Ønsker du at bestille takeaway, giver app’en et godt og appetitvækkende overblik over menuer med meget fantasifulde navne, som Anden, laksen & deres venner, Selvfølgeligheder duo, Green Keeper og Blandede følelser med tilvalg.

Ønsker du at få en nærmere beskrivelse af hvad de Blandede følelser består af,  er det nok bare at tappe med fingeren på billedet, hvorpå billedet svinger rundt og du kan læse at Blandede følelser  bl.a. består af Nigiri sushi med laks, reje og tun, en mamma mia roll  samt en ebi tempura big. Hvad de så til gengæld nærmere består af savner jeg en forklaring på.

App fra Sticks'n'sushi

I favoritter kan du gemme de menuer du er særlig glad for. Derefter er det nemt og overskueligt at lægge de ønskede bestillinger i indkøbskurven og gå til kassen. App’en husker tilmed dine sidste bestillinger, så ønsker du det samme næste gang kan du hurtigt genbestille.

Vil du gerne finde den nærmeste restaurant, se oplysninger om åbningstider, bestille bord, etc. så er der også rig mulighed for det.

Det er en meget let anvendelig app, som Sticks’n’Sushi har udarbejdet. Den har et lækkert design og meget appetitvækkende billeder. Den virker lidt mere moderne end mange af de andre mad-apps jeg er stødt ind i. Jeg savner kun en forklaring på nogle af menuerne og så kunne et ønske til en fremtidig version måske også være at få et par opskrifter med, så jeg kan få inspiration til at forsøge mig med sushi derhjemme.

App’en er udarbejdet af Sticks’n’sushi og kan downloades gratis. Udbydes i øjeblikket kun til iPhone.

Har du prøvet at bestille takeaway på mobilen?

App fra Sticks'n'sushi


15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

No Comments Yet.