ELEKTRONISTA FOREDRAGSLISTE

“Christiane fremstår særdeles kompetent og performer fantastisk på scenen. Mine varmeste anbefalinger”
Direktør Chris Kroer Jensen, Manifestus

“Som tilhører er du ikke i tvivl om at Christiane ved, hvad hun taler om inden for fremtidens digitale teknologi, og du lader dig hurtigt medrive af hendes engagement og brede indsigt. Som foredragsholder er Christiane dynamisk, smilende, indlevende og en fantastisk god formidler”. 

N

inette Perret-Gentil Business Banking Danske Bank

”Skøn konferencier – hun var super dygtig, en ægte iværksætter og meget inspirerende på scenen. Godt og autentisk valg!!”
Gæst Global Entrepreneurship Award


BOOKING

Elektronista direktør, digital trendanalytiker og radiovært Christiane Vejlø fungerer som konferencemoderator, awardshow host og foredragsholder for ledelsesgrupper, bestyrelser, kommunikationsafdelinger, konferencer, gå-hjem- og netværksmøder samt for biblioteker og kommuner. Se eksempler på populære foredrag herunder.

KUNDELISTE

Kunder tæller LEGO, Statsministeriet, Telia, ATEA, DR, SBS, PostDanmark, Karnov, Kulturstyrelsen, Folkemødet, FDIH, Københavns Kommune, GN Store Nord, Kulturstyrelsen, Vitus Bering Innovation Park, Kromann Reumert m.fl.


ELEKTRONISTA FOREDRAGSLISTE 2019


Foredrag #1 
Dataetik-  Øverst på dagsordenen nederst på bundlinjen NYT!!!

Kan det betale sig at være god? Kan det ligefrem være en god forretning fokusere på ansvarlig brug og håndtering af data og tech? Ja siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 15 år har fulgt teknologibranchens gøren og laden i  både ind- og udland. I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Efter grundig research, møder, åbne datasaloner og internationale rejser stod det klart, at dataetik kan blive danske virksomheders nye konkurrencefordel. Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data og med det følger også en del etiske udfordringer. Det er nemlig ikke alle virksomheder eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste. I foredraget Dataetik- øverst på dagsordenen nederst på bundlinjen viser Vejlø, hvorfor dataetik bør stå øverst på alle virksomheders dagsorden for at skabe resultater nederst på virksomhedens bundlinje. 

 

Foredrag #2
Elektronista Trendsession 2019 NYT!!!

Helt nye, dugfriske trends og slides!!! Vejlø udvælger det som din virksomhed SKAL vide om forholdet mellem mennesker og ny teknologi.  Den teknologiske udvikling som kommer til at ændre hele fundamentet for din virksomhed, for dig, for din familie og for vores samfund. Et foredrag om de digitale trends som påvirker vores liv, jobs, sundhed og relationer. I denne session vil I blive præsenteret for 5-8 af de seneste, afgørende teknologitrends og en stærk række af konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends. I sendes afsted med konkrete actions som I kan starte med allerede i morgen. Emner kan f.eks. være nye platforme, internet of things, kunstig intelligens, The Upgrade Society, Wearables, Future apps, digital sundhed, deleøkonomi, Fashiontech, Big data, 3D print, Selftracking, The Connected home/IoT, Digital retail, Future health, Social media og etik.

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Alle deltagere får mulighed for gratis at downloade bogen Klog på fremtiden. Særlige ønsker aftales med kunden. 

Foredrag-teknologi-Christiane_Vejloe


Foredrag #3 
The Upgrade Society-Vind den digitale kunde

Hvordan tænker, handler og shopper den digitale bruger? Hør hvilke afgørende digitale trends din virksomhed SKAL kende for overhovedet at blive taget i betragtning, når den moderne bruger vælger brand, butik og likes. Bliv klogere på fremtidens serviceskrav, kundens bevægelser på de digitale platforme og se cases fra brands det har forstået hvad der skal til. Det handler om et helt nyt samfund, hvor alt kan opgraderes. Vinderne bliver dem der forstår The Upgrade Society.

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Særlige ønsker aftales med kunden.


 


Foredrag #4
Det Digitale Menneske- Hvem er vi når vi klikker?

Danskerne elsker sociale medier, vi har masser af bredbånd, vi shopper fra vores tablet og dater fra vores smartphone. Vi bestiller weekend mad på digitale take away sites, og vi finder svar på spørgsmål om alt fra helbred til familie, job, stil og sex på Google. Men hvad betyder det egentlig at vores liv er fyldt med skærme, at vores relationer bliver dyrket gennem sociale medier og at den teknologiske udvikling tilsynelandede går hurtigere og hurtigere? Hvad betyder det at vores liv pludselig er mobilt? Hvordan opfører vi digitale danskere os og hvordan bliver vores digitale fremtid? Hvornår skal vi vælge skærmene til og hvornår skal vi slukke?

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Særlige ønsker aftales med kunden.


Foredrag #5
Content producent på flere platforme (foredrag eller workshop- også 1-1 rådgivning)

Blog, Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest og podcast. Og hvad med mobil? Antallet af platforme brugerne bevæger sig imellem stiger, og det betyder, at hvad end du sidder i et større mediehus eller har en lille enkeltmandsvirksomhed, så er din platformsstategi afgørende for brugerrelationen og synligheden af dit produkt. Men hvad skal du vælge at satse på? Og hvordan rammer du plet med det rigtige involverende indhold?

VBI_Park_5_years-6892Læs mere om foredrag fra Elektronista og se testimonials fra tidligere kunder her. 

1 Svar

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *