ELEKTRONISTA FOREDRAGSLISTE

E

lektronista direktør, digital trendanalytiker og radiovært Christiane Vejlø fungerer som konferencemoderator, awardshow host og foredragsholder for ledelsesgrupper, bestyrelser, kommunikationsafdelinger, konferencer, gå-hjem- og netværksmøder samt for biblioteker og kommuner. Se eksempler på populære foredrag herunder. Kontakt info@elektronista.dk


Elektronista Foredragsliste 2019


Foredrag #1 
Dataetik-  Øverst på dagsordenen nederst på bundlinjen NYT!!!

Kan det betale sig at være god? Kan det ligefrem være en god forretning fokusere på ansvarlig brug og håndtering af data og tech? Ja siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 15 år har fulgt teknologibranchens gøren og laden i  både ind- og udland. I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Efter grundig research, møder, åbne datasaloner og internationale rejser stod det klart, at dataetik kan blive danske virksomheders nye konkurrencefordel. Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data og med det følger også en del etiske udfordringer. Det er nemlig ikke alle virksomheder eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste. I foredraget Dataetik- øverst på dagsordenen nederst på bundlinjen viser Vejlø, hvorfor dataetik bør stå øverst på alle virksomheders dagsorden for at skabe resultater nederst på virksomhedens bundlinje. 


Foredrag #2
Elektronista Trendsession 2019 NYE SLIDES!!!

Vejlø udvælger det som din virksomhed SKAL vide om forholdet mellem mennesker og ny teknologi.  Den teknologiske udvikling som kommer til at ændre hele fundamentet for din virksomhed, for dig, for din familie og for vores samfund. Et foredrag om de digitale trends som påvirker vores liv, jobs, sundhed og relationer. I denne session vil I blive præsenteret for 5-8 af de seneste, afgørende teknologitrends og en stærk række af konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends. I sendes afsted med konkrete actions som I kan starte med allerede i morgen. Emner kan f.eks. være nye platforme, internet of things, kunstig intelligens, The Upgrade Society, Wearables, Future apps, digital sundhed, deleøkonomi, Fashiontech, Big data, 3D print, Selftracking, The Connected home/IoT, Digital retail, Future health, Social media og etik.

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Alle deltagere får mulighed for gratis at downloade bogen Klog på fremtiden. Særlige ønsker aftales med kunden. 


Foredrag #3 
The Upgrade Society-Vind den digitale kunde

Hvordan tænker, handler og shopper den digitale bruger? Hør hvilke afgørende digitale trends din virksomhed SKAL kende for overhovedet at blive taget i betragtning, når den moderne bruger vælger brand, butik og likes. Bliv klogere på fremtidens serviceskrav, kundens bevægelser på de digitale platforme og se cases fra brands der har forstået, hvad der skal til. Det handler om et helt nyt samfund, hvor alt kan opgraderes. Men også hvor forbrugerne kræver digital ansvarlighed. Vinderne bliver dem der forstår balancen.

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Særlige ønsker aftales med kunden.


Foredrag #4
Fremtidens Medier- Om at være contentproducent med AI og data?

Hvad sker der med journalister, når tallene tydeligt viser at en stor del af artikelskrivningen kan overtages af kunstig intelligens? Hvad skal der til for at holde indholdsbrugeren fast, og hvordan bruger man data i medieforretningen uden at blive creepy? Foredraget guider til fremtiden for kommunikatører, journalister og medier. Undervejs afsløres det, hvordan du finder balancen, hvor du kan se dig selv i øjnene og samtidig få kliks på dit indhold. Christiane Vejlø forklarer hvorfor menneskelige egenskaber er mere vigtige end nogensinde, og hvordan du bruger netop dem til at holde dig væsentlig i mediefremtiden.

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget, som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Særlige ønsker aftales med kunden.


Foredrag #5
Fordyb dig- Om langsomme oplevelser i en hurtig tid

Under udarbejdelse….Book fra efteråret 2019.

Læs mere om foredrag fra Elektronista og se testimonials fra tidligere kunder her. 

Kundeliste

Kunder tæller bl.a. LEGO, Statsministeriet, Erhvervsministeriet, HK, Dansk Journalistforbund, Deloitte, Accenture, Telia, ATEA, DR, SBS, PostDanmark, Karnov, Kulturstyrelsen, Folkemødet, FDIH, Københavns Kommune, GN Store Nord, Kulturstyrelsen, Vitus Bering Innovation Park, Kromann Reumert, Digitaliseringstopmødet samt en lang række udenlandske konferencer.

1 Svar

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *