ELEKTRONISTA FOREDRAGSLISTE

https://youtu.be/1tbvnNWie4U

Elektronista direktør, digital trendanalytiker og radiovært Christiane Vejlø er en hyppigt brugt konferencemoderator, awardshow host og foredragsholder for ledelsesgrupper, bestyrelser, kommunikationsafdelinger, konferencer, gå-hjem- og netværksmøder og kommuner. Se eksempler på populære foredrag herunder. Kontakt info@elektronista.dk

Elektronista Foredragsliste 2021


Foredrag #1 Kunsten at bygge en fremtid, vi ønsker at leve i

Verden er ikke som den var. Lige nu befinder vi os i en tid, hvor vi står foran nogle afgørende spørgsmål. Hvordan tænker vi nyt og skaber innovation når en verdensomspændende pandemi har vendt op og ned på det, vi troede vi var- både som virksomheder og som mennesker? Hvad vil det sige at være menneske, når verden fyldes af virtuelle møder? Er data og kunstig intelligens vores redning eller en trussel mod rettigheder, vi har bygget op gennem generationer? Hvilke fælles mål sætter vi os som individer- og som samfund? Og hvordan sikrer vi, at teknologien hjælper os til at nå de mål? Digital ansvarlighed bliver en af 20’ers største digitale trends, men at udvikle produkter med en god smag i munden kan også blive en god forretning, siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 16 år har fulgt teknologibranchen i  både ind- og udland. I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Nu bestrider hun en post i regeringens dataetiske råd og i Dansk Erhvervs fremtidsråd Tigerrådet. Og så har hun skrevet bogen “Den gode idé” om ansvarlig innovation for fremtiden. (få bogen gratis her). 

Et foredrag som giver lyst til at skabe gode idéer til en bedre fremtid.

Foredrag #2 Ansvarlig innovation med data 

Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data og med det følger også en del etiske udfordringer. Det er nemlig ikke alle virksomheder eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste. Det er afgørende at en krisetid bliver brugt som afsæt til ansvarlig innovation og ikke som springbræt til øget kontrol.  Et foredrag som giver stof til eftertanke. Kan også bookes med både Christiane Vejlø og professor Mikkel Flyverbom, som 3 timers master class med praktiske øvelser. Vil du vide mere så skriv til info(at)elektronista.dk


Foredrag #3 – 5 Trends mod fremtidens arbejdsliv


Futurist og digital trendanalytiker Christiane Vejlø tager dig med på en spændende rejse, hvor du bliver klogere på den teknologiske udvikling, som kommer til at ændre hele fundamentet for din arbejdsplads og for verden omkring dig. Med tankevækkende cases og underholdende eksempler præsenterer Vejlø de 5 afgørende teknologitrends, vi alle bør være opmærksomme på lige nu. Et foredrag om fremtidens arbejdsliv,  idéudvikling og kompetencer set i lyset af de digitale trends, som påvirker vores liv, sundhed og relationer. I møder en stærk række fremadskuende innovatører, som allerede trækker på disse trends, og I sendes afsted med konkrete actions, som I kan starte med allerede i morgen.
Der er vitaminer til hjernen, etiske dilemmaer og masser af tankevækkende viden, som vi garanterer du ikke slipper lige med det samme. 

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Alle deltagere får mulighed for gratis at downloade bogen Klog på fremtiden. Særlige ønsker aftales med kunden. 


Foredrag #4- Hvad siger litteraturen om fremtiden?


Hvad siger fortidens monstre, tortur og fri sex om fremtiden? Futurist og Cand. mag i medievidenskab og religionsvidenskab Christiane Vejlø tager Jer med på en rejse fra nogle af fortidens helt store litterære værker til fremtidens gennemdigitaliserede samfund. Hvad har Mary Shelleys Frankenstein med kunstig intelligens at gøre? Hvad fortæller George Orwells 1984 om overvågning og fake news? Og hvad for et verdenssyn afspejler Aldous Huxleys Fagre nye verdens masseproducerede, perfekte mennesker? Foredraget varer 90 minutter og inkluderer aktive øvelser og etiske dilemmaer, hvor salen inddrages. Afhold første gang for NATO i Warsaw. 


Foredrag #5 Podcast der virker (workshop)

Alle vil have en podcast! Men det er ikke alle der kan producere den form for indhold som virkelig fænger og når ud til målgruppen. Sammen med sin mangeårige producer partner Ninette Birck tilbyder Christiane Vejlø en tre timers workshop til virksomheder, organisationer, skoler og grupper, som gerne vil igang med podcasts- og som også har ambitionen at modtagerne rent faktisk gider lytte. I lærer at finde de rigtige emner, at lokalisere de relevante kilder, at lægge en produktionsplan, at tilrettelægge en udsendelse, at finde rollen som vært og interviewer og ikke mindst finde den vinkel, som er mest relevant for jer som afsendere, og dermed for jeres publikum. 

Workshoppen varer ca. 3 timer og kan afvikles både online og fysisk. Særlige ønsker aftales med kunden.

Læs mere om foredrag fra Elektronista og se testimonials fra tidligere kunder her. 

Clients

LEGO, Statsministeriet, Erhvervsministeriet, HK, Dansk Journalistforbund, Deloitte, Accenture, Telia, ATEA, DR, SBS, PostDanmark, Karnov, Kulturstyrelsen, Folkemødet, FDIH, Københavns Kommune, GN Store Nord, Kulturstyrelsen, Vitus Bering Innovation Park, Kromann Reumert, Digitaliseringstopmødet samt en lang række udenlandske konferencer.

2 Svar
  • Victor
    oktober 3, 2020

    Jeg har læst mange af dine spændende artikler, tak for det!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *