ELEKTRONISTA FOREDRAGSLISTE

Elektronista direktør, digital trendanalytiker og radiovært Christiane Vejlø fungerer som konferencemoderator, awardshow host og foredragsholder for ledelsesgrupper, bestyrelser, kommunikationsafdelinger, konferencer, gå-hjem- og netværksmøder og kommuner. Se eksempler på populære foredrag herunder. Kontakt info@elektronista.dk

Elektronista Foredragsliste 2020


Foredrag #1 Ansvarlig innovation i en postcoronatid

Verden er ikke som den var. Lige nu befinder vi os i en tid, hvor vi står foran nogle afgørende spørgsmål. Hvordan tænker vi nyt og skaber innovation når en verdensomspændende pandemi har vendt op og ned på det, vi troede vi var- både som virksomheder og som mennesker? Hvad vil det sige at være menneske, når verden fyldes af virtuelle møder? Er data og kunstig intelligens vores redning eller en trussel mod rettigheder, vi har bygget op gennem generationer? Hvilke fælles mål sætter vi os som individer- og som samfund? Og hvordan sikrer vi, at teknologien hjælper os til at nå de mål? Digital ansvarlighed bliver en af 20’ers største digitale trends, men at udvikle produkter med en god smag i munden kan også blive en god forretning, siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 16 år har fulgt teknologibranchen i  både ind- og udland. I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Nu bestrider hun en post i dataetisk råd. Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data og med det følger også en del etiske udfordringer. Det er nemlig ikke alle virksomheder eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste. Det er afgørende at en krisetid bliver brugt som afsæt til ansvarlig innovation og ikke som springbræt til øget kontrol.  Et foredrag som giver stof til eftertanke og lyst til at innovere for en bedre verden. Kan også bookes som 2 timers master class med praktiske øvelser. Vil du vide mere så skriv til info(at)elektronista.dk


Foredrag #2 – 5 Trends mod fremtidens arbejdsliv


F

uturist og digital trendanalytiker Christiane Vejlø tager dig med på en spændende rejse, hvor du bliver klogere på den teknologiske udvikling, som kommer til at ændre hele fundamentet for din arbejdsplads og for verden omkring dig. Med tankevækkende cases og underholdende eksempler præsenterer Vejlø de 5 afgørende teknologitrends, vi alle bør være opmærksomme på lige nu. Et foredrag om fremtidens arbejdsliv,  idéudvikling og kompetencer set i lyset af de digitale trends, som påvirker vores liv, sundhed og relationer. I møder en stærk række fremadskuende innovatører, som allerede trækker på disse trends, og I sendes afsted med konkrete actions, som I kan starte med allerede i morgen. Der er vitaminer til hjernen, etiske dilemmaer og masser af tankevækkende viden, som vi garanterer du ikke slipper lige med det samme. 

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Alle deltagere får mulighed for gratis at downloade bogen Klog på fremtiden. Særlige ønsker aftales med kunden. 


Foredrag #3- Hvad siger litteraturen om fremtiden?


Hvad siger fortidens monstre, tortur og fri sex om fremtiden? Futurist og Cand. mag i medievidenskab og religionsvidenskab Christiane Vejlø tager Jer med på en rejse fra nogle af fortidens helt store litterære værker til fremtidens gennemdigitaliserede samfund. Hvad har Mary Shelleys Frankenstein med kunstig intelligens at gøre? Hvad fortæller George Orwells 1984 om overvågning og fake news? Og hvad for et verdenssyn afspejler Aldous Huxleys Fagre nye verdens masseproducerede, perfekte mennesker? Foredraget varer 90 minutter og inkluderer aktive øvelser og etiske dilemmaer, hvor salen inddrages. Afhold første gang for NATO i Warsaw. 


Foredrag #4 Sådan vinder du fremtidens kunde


Hvordan vinder du fremtidens kunde? Hør hvilke afgørende digitale trends din virksomhed SKAL kende for overhovedet at blive taget i betragtning, når den moderne bruger vælger brand, butik og likes. Bliv klogere på fremtidens serviceskrav, kundens bevægelser på de digitale platforme og se cases fra brands, der har forstået, hvad der skal til. Det handler om et helt nyt samfund, hvor alt kan opgraderes. Men også hvor forbrugerne kræver digital ansvarlighed. Vinderne bliver dem der forstår balancen.

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Særlige ønsker aftales med kunden.

MasterClass #1

Læs mere om foredrag fra Elektronista og se testimonials fra tidligere kunder her. 

Clients

LEGO, Statsministeriet, Erhvervsministeriet, HK, Dansk Journalistforbund, Deloitte, Accenture, Telia, ATEA, DR, SBS, PostDanmark, Karnov, Kulturstyrelsen, Folkemødet, FDIH, Københavns Kommune, GN Store Nord, Kulturstyrelsen, Vitus Bering Innovation Park, Kromann Reumert, Digitaliseringstopmødet samt en lang række udenlandske konferencer.

2 Svar
  • Victor
    oktober 3, 2020

    Jeg har læst mange af dine spændende artikler, tak for det!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *