Fremtidens slikmund spiser 3D printet sukker

1 Min læsning

Fremtidens slik bliver 3D printet. Det giver mange muligheder for kreative sukkerkreationer. 

chefjet 3d slik farver

Alle snakker om 3D-printere som den nye, store teknologi, der kommer til at ændre vores samfund, fordi vi selv vil kunne printe reservedele til vores biler og mikrobølgeovne og møbler ud derhjemme. Så langt er udviklingen altså ikke kommet endnu, men lad os starte med noget lidt mere overskueligt, som vil kunne lade sig gøre allerede i år. Med ChefJet 3D-printeren kan du printe dit eget slik hjemme i køkkenet.

Du designer selv mundgodterne på din pc i de sjove former og farver, du nu har lyst til, og så printer du dem i den smagsvariant, du har lyst til – fra chokolade og vanille til kirsebær og vandmelon.

chefjet 3d slik

Det forventes, at ChefJet-printeren vil være i handlen i løbet af efteråret i år. Og hvis du kan nøjes med den udgave, der kun kan printe i én farve, kommer den til at koste under 27.000 kroner. Jo, det er da et greb i lommen. Men så kan du altså også lave nogle virkeligt flotte sukkerknalder.
Hvad synes du? Appetitligt eller skørt?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.