4. Advents-konkurrence – Vind den vildeste gadget-goodiebag, værdi 5000 kr.

af

D

EN HELDIGE VINDER ER BLEVET TRUKKET! Tusinde tak for alle jeres skønne kommentarer – vi glæder os til at forkæle jer igen næste år!

Elektronistas adventskonkurrence er forbeholdt vores abonnenter. Du kan skrive dig på Elektronista Insider listen lige her. 

Så er vi nået til 4. og sidste del af Elektronistas årlige adventskonkurrence. Vi er for alvor kommet i julehumør her på redaktionen og udlodder simpelthen den lækreste gadget-goodiebag i adventskonkurrencens historie!!

Præmien består af hele 5 gaver med en samlet værdi af 5000,00 kr. og består af:

Præmie 1  – Netatmo Urban Vejrstation

Kommer julemanden kørende i regnvejr eller sne? Og hvordan er indeklimaet efter en hel juleaften med julelys og os fra andestegen?

Netatmo Urban Vejrstation er dit vejr-orakel til både indendørs og udendørs brug. Vejrstationen skal bruges sammen med en app, der giver dig masser af information om vind og vejr.

Læs mere om Netatmo Urban Vejrstation her

 

 

 

 

Præmie 2 – Vifa Reykjavik – lækker, trådløs lyd

I gadget-goodiebagen finder du den stilfulde Vifa Reykjavik-højtaler. En lækker mini-Bluetooth-højtaler med stor lyd. Vifa Reykjavik-Bluetooth er udført i enkelt, nordisk design.  Den er betrukket med smukt KVADRAT-uldstof i farven Sandstone Grey. En rustik læderstrop gør det nemt at have højtaleren med rundt i boligen eller en tur ud på terrassen.

Højtaleren vejer kun 600 gram og er den helt perfekte højtaler to-go!

Læs mere om Vifa Reykjavik her.

 

 

Præmie 3  – Plantonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner


I goodiebagen finder du også et par super lækre Plantonics Backbeat Go 810 -hovetelefoner.

Nyd den lækre lyd og støjreducerende funktion, der skåner dine ører for støj og giver dig ro i hovedet. Hovedtelefonerne er trådløse og leverer op til 22 timers bærbar lyd.

Hovedtelefoner er designet så de er behagelige at have på selv i mange timer. Fra den venstre ‘ørekop’ kan du styre basis-navigationen og fx skrue op og ned for lyden på din yndlingspodcast.

Plantronics matcher mange af de kvaliteter, som man får hos de dyre brands, men til gengæld til en langt lavere pris.

Læs mere om Plantronics Backbeat Go 810


Præmie 4 -labelprinter – genial til krea-julehygge

Med Brothers smarte CUBE-printer er der lagt op til kreativ julehygge. I den tilhørende app designer du dine egne gavebånd, til-og-fra-kort, personlige julehilsener og printer dem efterfølgende i CUBE-printeren. 

Brother CUBE er trådløs, lille, handy og batteridrevet og lige til at tage med overalt, hvis du skal over til vennerne og krea-julehygge. 

De tapes, man kan udskrive på, fås i mange forskellige farver og materialer. Nogle er af tøj eller satin, så de kan bruges som bånd, man kan slå sløjfer på til julegaven. Printet i sølv eller guld. 

Med til printeren følger en ekstra rulle tape og et satinbånd til at udskrive på. 

 

Præmie 5 – Digital hygge med børnene

Den nyligt udkomne bog Det Syngende Fødselsdagskort har allerede revolutioneret måden, vi bruger vores tid online på.

Med catchfrasen “Fra skærmtid til fællestid” har forfatterne bag samlet forskellige sjove bud på kreative projekter, du kan lave digitalt med børnene eller vennerne.

Det er altså slut med solotid foran skærmen. I stedet skal du finde din digitale kreativitet frem, når du fx skal prøve kræfter med at lave syngende fødselsdagskort, interaktive quizzer og små tegnefilm.

 

 

Skriv i kommentarfeltet, hvordan du vil bruge dine Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner og deltag i konkurrencen om den fantastiske gadget-goodiebag.

Konkurrencen løber indtil d. 30. december 2018 og vinderen får direkte besked.

 

301 Svar
 • Peter B. Schaufuss
  december 20, 2018

  Jeg vil bruge dem på jobbet i vores åbne kontormiljø – der kan man godt have brug for at lukke støjen ude til tider ;-)

  • Helle Vestergaard
   december 21, 2018

   Bruge dem når jeg cykler til og fra arbejde så jeg kan høre de fedeste podcast

 • sonja zattlander
  december 20, 2018

  når jeg strikker, kan jeg lytte til en god bog:)

 • Carina
  december 20, 2018

  På arbejdet, i storrumskontor er støjreducerende høretelefoner vigtige og ledningen er træls

  • Inger Torp
   december 21, 2018

   Når jeg arbejder i hus og have.

 • Pia Rotbøl
  december 20, 2018

  De skal bruges, når jeg er ude at løbetræne og styrketræne

 • Alex
  december 20, 2018

  Jeg vil bruge dem på mit arbejde, hvor jeg arbejder på en fabrik om natten. Så det støjreducerende ville være en stor befrielse for mine ører.

 • Maria Ørum
  december 20, 2018

  Jeg vil bruge dem til at høre en masse gode lydbøger,når jeg er ude at gå med hundende

 • Katrine K
  december 20, 2018

  Jeg vil nok især bruge dem på arbejdet – til musik, når jeg skal koncentrere mig og ikke høre støj fra hvad alle andre laver :-)
  Derudover skal jeg nok høre nogle flere lydbøger….

 • Tina
  december 20, 2018

  Glædelig 20.december!
  Hold op som I forkæler os herude bage skærmene:-)
  Det er virkelig lækre sager.
  For 8 år siden blev jeg overfaldet af en psykisk syg på mit arbejde, jeg har fået forskellige fysiske mén, men desværre også PTSD. Derfor vil jeg benytte de flotte hovedtelefoner i alle de sammenhænge, hvor der kan være støj eller uro omkring mig, da det kan fremkalde flashbacks.
  Jeg vil også bruge dem når mit stress niveau er særligt højt, der kan det give ro at trække sig ind i sig selv med lidt roligt musik, som kan højne livsglæden:-)
  Ønsker jer en dejlig juletid:-)

 • Carsten Schmidt-Simonsen
  december 21, 2018

  Til lydbøger

 • Sanne Kjær
  december 21, 2018

  De skal bruges på jobbet :) Jeg sidder i et åbent kontormiljø og der er meget baggrundsstøj fra tid til anden. Så er det lækkert at kunne lukke af med noice cancellation

  Rigtig god jul til jer alle :)

 • Amalie møller
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem hver dag – men specielt her i eksamensperioden i januar. Der er en del som sidder på biblioteket i denne travle måned – det kan være ret forstyrrende med al den snak og larm fra de forskellige grupper, der også benytter sig af biblioteket, som tilflugtssted.

 • Nam
  december 21, 2018

  Sådan et par lækre hovedtelefoner ville være gode at have til fordybelse – hjemme med en bog, til løbeturen eller på kontoret :-) Men de andre præmier vil også være super god at have i en travl børnefamilie, hvor vi værdsætter nærvær og kreativitet

 • Jan Lyngsø Nielsen
  december 21, 2018

  Den er da til hjemmekontoret

 • Dorte
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på alle de lokationer hvor jeg får behov for at reducere baggrundsstøjen….. det giver mulighed for fuld koncentration om mange spændende lydbøger

 • Lise Schmidt
  december 21, 2018

  Virkelig lækker gave <3
  Jeg er lydsensitiv og bliver derfor let overstimuleret af for mange lyde rundt om mig, så jeg ville elske sådan et sæt lækre hovedtelefoner til bare at kunne lukke verden omkring mig ude og nyde noget musik eller en lydbog imens jeg træner eller bare trænger til at slappe af :)

  • Liva Manghezi
   januar 1, 2019

   Kære Lise – Stort tillykke!! Du er den heldige vinder af vores 4. og sidste adventskonkurrence! Skriv en mail til mig på lm@elektronista.dk, så får vi sendt dig dine skønne præmier. Rigtig godt nytår!

 • Marianne
  december 21, 2018

  På job, til træning, støvsugning, opvask, gåturen, ja, kun fantasien sætter grænser – de er jo super nyttige. Eller give dem til min gamle mor, så hun kan høre lydbøger, hvilket hun elsker, eller min skønne datter, som er på vej ud i den store verden. Glædelig jul!

 • Karin
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på kontoret, hvor vi har store fælleskontorer.

 • Lykke
  december 21, 2018

  Støjreducerende høretelefoner er så undervurderede. Jeg har prøvet dem på fly og café, og det gør en afgørende forskel. Jeg var virkelig overrasket over hvor meget mere udhvilet og i ro jeg ankom og kunne arbejde. Derfor vil jeg elske at vinde dem.

 • Monica Voigt
  december 21, 2018

  Oooohh!!! Hvor lækre præmier.
  Jeg ville bruge headset når der var tid til enten at leve mig helt ind i en spændende lydbog, mens jeg kører med den til tider støjende offentlige transport. Eller når jeg render rundt derhjemme og ordner praktiske gøremål og lytter til lækker musik – så kan jeg få alle nuancer med

 • Karen
  december 21, 2018

  Jeg ville da helt sikkert bruge dem til (næsten) alt. På vej på job, på job, på gåturene med hunden og meget andet :)
  Rigtig god jul.

 • Rebekka Andreasen
  december 21, 2018

  Dem vil jeg forære til mit midterste barn med autisme, der er fan af god lyd og glad for at game.. og så vil jeg hugge dem, når han ikke bruger dem. Podcast og rengøring er en god kombi, og så er trådløse af slagsenret praktisk. God jul og tak for god inspiration.

 • Mette
  december 21, 2018

  Hej elektronistas, Jeg vil bruge hovedtelefonerne, når jeg laver podcast. Er lige kommet i gang med at producere podcasten ‘Rejser i tid og rum’ på mit arbejde og vi laver stadig rookie mistakes. Sidst vi optog, var der en irriterende hyletone, som vi kunne have undgået, hvis vi havde brugt nogle gode hørebøffer under optagelsen. Forfra igen… God jul til jer!

 • Katrine
  december 21, 2018

  Når jeg laver mad og har unger legende i baggrunden – pause!!!

 • Lasse K
  december 21, 2018

  ….de vil gi’ mig dejlig bevægelsesfrihed, når jeg er på værkstedet og roder med droner ;-)
  Glade juletanker herfra….

 • Per Baungaard
  december 21, 2018

  Pynt, jeg vil bruge dem som pynt – de pynter. Og at de så også kan lukke af for forstyrrelser og samtid servere viden i et skønt og skarpt lydniveau – det er tiltalende. Jeg har en enkelt gang prøvet sådan nogle bøffer med støjreduktion, og det var ønskværdigt.

 • Sanne Jørgensen
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem, når min mand hører metal højt i vores to værelses lejlighed.

 • Morten
  december 21, 2018

  De skal bruges til masser af podcasts og musik på den daglige 1,5 times pendlertur med s-toget og på arbejdet i storrumskontoret.

 • Anne Blouner
  december 21, 2018

  Wauw for en lækker præmie!
  Jeg vil elske at bruge de fede Platonics Backbeat 810 hørebøffer på mit arbejde som er et åbent kontormiljø, men bestemt også i fritid på gåture, træning, flyrejser hvor det kan være fedt at bruge den støjreducerende funktion så man kommer udhvilet frem og hvis jeg bare har lyst at lytte til en podcasts i sofaen.
  Glædelig jul.

 • Rene
  december 21, 2018

  Klart til at give mig ro til at følge mine guidede meditationer. Og så sender jeg lige en god jul til alle – og ikke mindst til Christiane

 • Per
  december 21, 2018

  Et sådan par høretelefoner skal selvfølgelig bruges til at høre Elektronistas podcast når jeg sidder i flyet på vej til møde et eller andet sted i verden – god jul til hele Elektronista teamet

 • Marie
  december 21, 2018

  Når jeg skal arbejde, når jeg skal være i ro midt i byen, når jeg bare gerne vil have hver en detalje med i den musik, jeg lytter til

 • Ditte
  december 21, 2018

  De skal bruges på kontoret, i flyet, på gåturen – til at høre en masse lækker musik og gode podcasts.

 • Rikke
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på arbejdet, hvor jeg lytter til podcasts og lærer om hvordan jeg kan hjælpe mine kollegaer med at få nye vaner

 • June Spuur
  december 21, 2018

  Jeg er begyndt at motionere og disse hovedtelefoner ville være helt ideelle til mine lange gåture (jeg kan kun gå – ikke løbe) og jeg har smidt 3 kg på én uge …det skal da fejres

 • Jeanette Hedegaard
  december 21, 2018

  Oven på en hjernerystelse er jeg begyndt at bruge podcasts og lydbøger hver dag, og har opdaget et fantastisk univers især i digitale podcasts. Det vil jeg bruge et par Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner til

  Gid jul

 • Lotte
  december 21, 2018

  Skal klart bruges når jeg starter nyt job 1.1. hvor jeg skal arbejde som digital eksekveringsekspert, første job er to timers transport hjemmefra – hver vej. Det bli’r langt, men fedt, og kun endnu bedre med de sejeste headphones :-)

 • Lea N
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på arbejde i åbent kontorlandskab, på gåtur eller når der skal gøres rent, så jeg stadig kan danse rundt til rengøringsplaylisten, selvom støvsugeren larmer

 • Marie Olofsen
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem, når jeg skal skabe mig en arbejdsbobbel af ro, hvor jeg kan koncentrere mig med klassisk musik i ørerne.

 • Elizabeth
  december 21, 2018

  Jeg ville bruge BACKBEAT GO 810 hver gang, jeg trænger til ro i hovedet og har lyst til at lytte til noget rart, hvilket er ret så tit. Glædelig jul

 • Anders V
  december 21, 2018

  Som den nørd jeg er, vil jeg først stressteste levetiden, og gå rundt med musik i ørerne i 22 timer. Jeg vil teste holdbarhed i metro, bus, tog og når jeg henter i børnehaven. Det vil være årets gave

 • Ulla
  december 21, 2018

  Det kan jo kun blive et godt 2019 med de fede BACKBEAT GO 810 – som skal træde i stedet for de pænt udslidte earplugs som fulgte med telefonen i sin tid. Jeg vil bruge dem når jeg hører elektronista podcast fra radio 24/7, eller musik når jeg skal koncentrere mig på arbejdet, eller når vi ikke er synkrone på yndlingsserien på Netflix eller HBO, og min mand har set “forud” .. :-(
  Det bedste af det hele er jo, at der også er en højtaler med – så jeg kan dele musik og podcast med mine omgivelser, de dage hvor vi er synkrone, eller når der er noget særligt spændende som jeg vil dele på kontoret.
  God jul & godt nytår til alle…

 • Arvo Oinask
  december 21, 2018

  På mit nye arbejde, hvor jeg starter d.2.januar, vil jeg bruge BACKBEAT GO 810 hver gang, det bliver for højlydt i det åbne kontorlandskab og jeg trænger til ro i hovedet og får lyst til at lytte til noget afslappende. Glædelig jul til Elektonista-redaktionen!

 • Lene Pusch
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge høretelefonerne til podcasts og på altanen til sommer, så jeg kan høre god musik uden at forstyrre naboerne, og så skal jeg nok finde på flere ting hen ad vejen :-)
  Glædelig jul.

 • Wibe
  december 21, 2018

  Jeg vil forære dem til min søn til brug ved alt for meget arbejde ved skærm, og hvor de vil give mulighed for både koncentration og afslapning.

 • Torben
  december 21, 2018

  Kan man ikke bare høre rigtig god musik med dem – det må da fremme nydelsen, hvis forstyrrende løvblæsere og lignende bliver „lukket ude“. God og stille Jul i øvrogt;)

 • Nanna
  december 21, 2018

  Tænk, fred og ro. At kunne lukke omverdens
  larm ude og høre radio, podcasts, musik og ind imellem bare hvid støj i form af regn eller bølgeskvulp.
  Mine gamle er slidt op, mine børn tror at de er ok at dele…
  Så krydser for at vinde – de bliver kun mine i så fald

 • Lars Nørgaard
  december 21, 2018

  Kunne være fede at bruge til, at holde ørerne varme, når jeg cykler på arbejde. Samtidig kan jeg jo så høre min yndlingspodcast. Win-win

 • Lone Winkler
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem til meget forskelligt. På min spadseretur til og fra arbejde vil jeg høre på Podcast. På arbejdet vil jeg bruge dem når det åbne kontor bliver for larmende, så er musik skønt at afbryde med. Hjemme vil jeg høre på musik når jeg gør rent og når jeg strikker kan jeg høre på lydbog eller radio. På mine tilbagevendende lange togrejser kan jeg slappe af med den lyd jeg har mest lyst til den dag.

 • Marlene Høj
  december 21, 2018

  Sikke en lækker adventsgave!
  Jeg tror at jeg vil glæde min søn på 17 år med Plantonics Backbeat Go 810 -hovedtelefonerne. Han har nemlig aspergers syndrom og bruger musik og hovedtelefoner, når der er for meget larm i verden omkring ham… Det er der ofte, når man har autisme. Den støjreducerende funktion er genial til ham for så kan han hurtigere lade op til igen at deltage i det, der foregår omkring ham.
  I ønskes alle en glædelig jul

 • Rikke Tang
  december 21, 2018

  Selv om jeg ofte har total optur over den nyeste teknologi, f.eks. når skolen indkøber en ny markrobot, når de nyeste interaktive tavler skal teste, når eleverne fortæller om en ny fed app hvor de kan logge faglig viden, når jeg igen og igen skal tage snakken med elever og forældre om, hvorfor jeg godt MÅ bestemme hvornår mobilen skal bruges, og mere vigtigt, hvornår den ikke skal bruges, så har mit hovede også brug for en pause.

  Så som underviser på en ungdomsuddannelse, ville det være perfekt at kunne koble fra og slippe tankerne løs med et par Backbeat Go 810.

 • Filippa
  december 21, 2018

  Dem skal jeg bruge for god lyd fra radioen, når jeg cykler til arbejde

 • Bolette Jespersen
  december 21, 2018

  jeg vil bruge dem når jeg har brug for at lukke omverdenen ude og få ro i mit hoved. Og så vil jeg bruge dem til at høre en god lydbog, mens jeg rydder op, gør rent, laver mad eller ordner vasketøj :-). Jeg mangler dem faktisk MEGET :-).
  God jul til jer alle :-)

 • Sophie
  december 21, 2018

  Dem vil jeg rigtig gerne bruge, når jeg skriver på mit speciale, og selv vil bestemme over musikken.

 • Kasper
  december 21, 2018

  Sikke en vild adventspræmie! Den kunne være fantasktisk at vinde. Jeg vil klart bruge Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefonerne når jeg tager toget frem og tilbage til/fra arbejde hver dag, samt når jeg er på flyrejser hvor den aktive støjreduktion rigtig vil komme til sin ret. Har prøvet en kollegas Plantronics headset og hørt forskellen med aktiv støjreduktion, men har dem desværre ikke selv. Glædelig jul til alle læsere!

 • Anne-Marie Andersen
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem til at motivere mig selv til at gå tur. Så vil jeg downloade en spændende lydbog, som jeg kun må høre når jeg går. Og så en masse fed musik som belønning når jeg kommer hjem.

 • Mads Ehrhardt
  december 21, 2018

  I en travl og hektisk hverdag vil jeg bruge mine Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner til at skabe mig lige det lyd univers jeg drømmer om. Om det er lyden af bølger på en palme strand, “singing bowls” meditations lyd der bringer mig til en buddistisk tempel i Indien, Elektro trance fra en rave i Amsterdam, lytte til “Utopia for Realists” lydbogen, eller bruge Noislyi.com til at skabe en produktivt lydmiljø til at arbejde i – til den rette pink noise for min powernap – det skal Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner bruges til :-)

 • Jette nørgaard
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på jobbet, hvor jeg sidder i et arbejdsrum med en masse søde kollegaer, som desværre larmer alt alt for meget. Desuden vil de også være gode at have med på ferie:)

 • Mette Nisbeth Hansen
  december 21, 2018

  Jeg ville bruge dem på jobbet i vores storrumskontor men også der hjemme hvor vi bor tæt og derfor nogen gange kan have brug for at lukke verden lidt ude :-) God jul, Mette

 • Linda
  december 21, 2018

  De ville være perfekte til at bruge, når jeg skriver mine bøger.

 • Anja Madsen
  december 21, 2018

  Dem skal min datter have! Hun klager over uro i skolen og ondt i hovedet. Hun prøver at koncentrere sig ved at skrue helt op for lyden på sin musik for at holde den anden støj ude – og det er ikke godt for hendes hørelse..

 • Bjarke Hammelsvang
  december 21, 2018

  På jobbet når der skal fokuseres, også selvfølgelig på flyet

 • Per Malmberg
  december 21, 2018

  De skal bruges til at sikre mit fokus og flow når jeg arbejder hjemmefra – det kan indimellem være svært når man har 4 hjemboende teenager/pre-teens :D

 • Linda Mølsted
  december 21, 2018

  Det ku være så fedt at blive den sejeste pige på skolen med de hovedtelefoner selv om jeg måske også er den ældste… God jul

 • Nicklas Nielsen
  december 21, 2018

  Det skal da bruges for at skabe en fantastisk stemning og glæde, når der arbejdes hjemme fra bopælen – er sikker på at denne lækre goodiebag kunne sikre en høj arbejdsglæde

 • Jeanett Carlsen
  december 21, 2018

  Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner
  God lyd i ørerne på vej til mit nye arbejde, så bliver det ikke meget bedre.
  Glædelig juletræ

 • Mette
  december 21, 2018

  Mine Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner skal bruges til at se mine favorit netfilix serier uden støjende forstyrrelser af store teenagers eller gemalen som ser nyheder. Samt til at kunne høre lydbøger og beroligende musik, når jeg skal flyve langt, snart går turen atter ud og se på te i Malaysia. Her er det virkelig fedt for en stund at kunne lukke de mange lyde ud i fly og lufthavnene. En super måde at hold fokus og balance. Glædelig jul.

 • Lotte H
  december 21, 2018

  Jeg ville elske at bruge dem på arbejdet, både fordi de er så meget lækrere end dem jeg har og fordi de kan så meget mere. Kæmpe tiltrængt upgrade⚡️

 • Rasmus Andersen
  december 21, 2018

  Jeg vil dele dem med mine tre børn.. Da vi mangler hørebøffer af god kvalitet, er små træt af dem fra tiger butikken..

  God jul

 • Henrik V Blunck
  december 21, 2018

  Det ville helt klart være ideal-højtalerne til tog- og busture. :-)

 • Bjørn H
  december 21, 2018

  Når jeg træner i Fitness-centeret, spilles der altid noget elendigt musik i centerets højttalere. Her vil høretelefonerne være særdeles kærkomne, så jeg kan høre min egen musik og lukke den anden ude.

 • Anne Larsen
  december 21, 2018

  Jeg hører podcasts hver dag i s-toget frem og tilbage til arbejdet. Men min lyttegadget begrænser sig til et par slidte apple plugs, hvor lyden er fesen, og jeg hver dag bruger de første 5 minutter på at vikle ledningen ud.
  Ville ELSKE et par Platonics hovedtelefoner. Så kunne jeg både nyde den gode lyd, lukke de hostende medpassagerer ude og undgå ledningsinfiltrationer!

  Rigtig glædelig jul

 • Christian
  december 21, 2018

  Jeg rejser rigtigt meget for jobbet. De hovedtelefoner ville være så fede at have med på både fly, lufthavne og hoteller

 • Camilla Nyegaard
  december 21, 2018

  Sådan nogle lækre hørebøffer vil jeg bruge overalt hvor jeg kan komme til det

 • Louise
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem til at fordybe mig i musik, når jeg kører i s-tog – det gør jeg meget :-)

 • Ole Wolf
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem som sammenligningsgrundlag til at vurdere, om mine Bose QuietComfort 35 II var for dyre. :)

 • Stine
  december 21, 2018

  Når jeg ser “escape from Dannemora” på HBO og ikke skal forstyrre resten af familien

 • Annie Sigvert
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem flittigt og nok også når jeg er i gang med praktiske opgaver i hjemmet

 • Ditte
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem hjemme, når jeg trænger til at hvile ørerne fra ungerne og lytte til nogle voksne mennesker – eller skal forsøge at arbejde i baggrunden af den 2 årige og den 4-årige :-)

 • Gine Petersen
  december 21, 2018

  Jeg vil sætte dem til telefonen og høre lydfiler gennem dem :-) Helst noget musik eller en lille podcast

 • Martin Melbye
  december 21, 2018

  Til at høre en af mine mange forskellige podcast i toget til og fra arbejdet.

 • Lars Silkjær
  december 21, 2018

  Dem vil jeg bruge når jeg flyver til Vietnam med familien – læne mig tilbage i sædet og slippe for flystøjen ✈️

 • Lone athomsen
  december 21, 2018

  Ønsker
  Ønsker
  Ønsker

 • Niels Græsholm
  december 21, 2018

  Jeg vil være i stand til ind imellem at udelukke trafikstøjen og de larmende naboer, når jeg lytter til musik og podcasts ;-)

 • Karen Dich
  december 21, 2018

  Selvom jeg sætter pris på mine kolleger og den dynamik vores fælles kontor giver i arbejdet, så kan det også være rart at lukke støjen ude og fokusere på sine egne opgaver en tid. Der vil lyddæmpende høretelefoner være helt perfekte: 0 larm, bare en rolig elektronisk lyd med fx Charlotte Gainsbourg. Så er jeg klar til at komme tilbage efter juleferien.

 • Anne Mette
  december 21, 2018

  de fortjener da klart at komme med i toget til inspirerende podcasts og skøn musik

 • Ditte Poulsen
  december 21, 2018

  Jeg ville bruge Platonics Backbeat Go 80-hovedtelefoner på job, så jeg kan fordybe mig uforstyrret i arbejdet; når jeg sidder i stillekupeen og hører P6 Beat; når jeg går tur og vil være i mine egne tanker; på flyet, så jeg kan få bedre hvile; men næsten allermest ville jeg glæde mig til at bruge dem når jeg har underskud på kropskontoen og skal høre binaural beats i 15 min. Det giver bedst udbytte med ordentlige høretelefoner og det har jeg ikke haft længe.

 • May Britt
  december 21, 2018

  Åh, de er så fede! Jeg vil bruge dem på kontoret, når jeg trænger til at lukke alle de andre ude og fokusere ekstra på arbejdet. Jeg vil bruge dem i bus og tog, og høre dejlig musik eller podcasts fra jer og Mads og Monopolet. Og så vil jeg bruge dem til mit tv, når jeg skruer op så mine efterhånden halvdøve ører kan høre, hvad der bliver sagt – men med høretelefoner så kan underboen i hvert fald IKKE også høre…. :)

 • Thomas
  december 21, 2018

  Bruger dagligt hovedtelefoner på jobbet når resten er verden skal lukkes ude – så bliver der tændt for Spotify og arbejdet kan fortsættes i dyb koncentration. Tænker sådan et par Platonics Backbeat Go ville fantastiske til det formål

 • Philip Theodor Frederiksen
  december 21, 2018

  Når jeg sidder i flyet på en af mine rejser som er arbejdsrelateret

 • Jannie Sørensen
  december 21, 2018

  Vil være dejligt at høre opera på – uden at forstyrre resten af familien, og til at høre podcasts på❤️❤️❤️
  Glædelig Jul

 • Stine Emilie
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem når jeg cykler rundt til at høre soundtracket fra A Star is born, som er fuldstændig fabelagtigt. Og til at motivere mig til at komme gang med at træne igen

 • Katja
  december 21, 2018

  Til at lukke den støjende verden ude et øjeblik – og lytte til en god bog.

 • Henrik Nybro
  december 21, 2018

  Vil bruge dem på mine løbeturer – For nu skal jeg i gang – Det er mit nytårsfortsæt 2019. Og så vil et par lækre hovedtelefoner jo endnu en motivation til endelig at komme i gang. Sprødt

 • Keld Hemmingsen
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem når der tid til fordybelse, jeg vil også bruge dem når det er tid til at nærlytte til min ynglingsmusik Acappella eller når det skal lyttes til podcast.
  God jul og et lykkebringende nytår

 • Eva Sørensen
  december 21, 2018

  Jeg vil forære dem til min store datter, som en ægte kærlighedsgave. Hun læser på KU, og knokler virkelig med sine studier, og bliver konstant forstyrret, fordi vi er mange mennesker, på lidt plads. Hvis hun kunne få ro til studiet, ville hun blive lykkelig <3

 • Tanja
  december 21, 2018

  Hovedtelefonerne skulle bruges til at spille lækker lyd, mens jeg skriver min bog færdig. Jeg er sikker på, at de ville give mulighed for at høre endnu flere lydnuancer end det normale højtalere giver muligheden for og skabe en fin klangbund for at få de sidste nuancer i bogen på plads.

 • Thomas Grønfeldt Senger
  december 21, 2018

  Jeg ville bruge dem på arbejdet (sidder i åbent kontor) og når jeg flyver eller kører med tog, begge dele noget jeg gør en del med arbejdet. Især til lange flyture, er der intet bedre end at læne sig tilbage, slå ANC til og fordybe sig i Elektronista-podcasten! :-)

 • Søren Bjerg Jensen
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem i sofaen eller sengen når jeg streamer fra min tablet. Eller når konen skælder ud

 • Marie Juul Eli
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem, når jeg fx gør rent eller bare trænger til lidt fred og ro med en lydbig efter en støjende dag på arbejde.

 • Charlotte Andersen
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på min tur til Cubsi januar og når jeg cykler på arbejde i vinterkulden

 • Charlotte
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem til at lytte til podcasts når jeg går ture

 • Andreas
  december 21, 2018

  Når jeg rejser, pendler og træner. Intet bedre end at kunne koble fra og koble ud i forhold til omgivelserne

 • Dorte K
  december 21, 2018

  Jeg vil tage dem med på arbejde og i fitness :-)

 • Gitte Holt
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem i flyet til at høre podcasts og når jeg gør rent.

 • Annika
  december 21, 2018

  På flermandskontoret så jeg kan lukke mine støjende kolleger og deres ophedede diskussioner ude, og i stedet lytte til Epic Thunderstorm/white noise, mens jeg arbejder koncentreret og effektivt!

  Rundt om mosen mens jeg lytter til hvad Storytel kan byde på i prøveabonnemntsperioden :-)

  Mens jeg støvsuger så radio mv ikke behøver være skruet helt op

 • Anne
  december 21, 2018

  de er perfekte når jeg skal lytte til bøger eller podcasts :-)

 • Camilla
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge høretelefonerne når jeg er hjemme og min mand vil se fjernsyn og jeg vil lytte musik og læse. Og særligt når vi rejser frem og tilbage mellem Jylland og Bornholm for at besøge familie på øen. Der kan være meget støj og uro på færgen og der ville det være rart at kunne lukke verden ude uden kun at bruge ørepropper.

 • HanneM
  december 21, 2018

  Jeg vil forære dem til min store søn, som jo nærmest altid har lyd i ørerne – og det bør være god kvalitet!
  Glædelig jul :)

 • Beate
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem til god lyd når jeg lytter til lydbog, podcast og Mads & Monopolet

 • Jeanne Dupont
  december 21, 2018

  Lækker præmie. De skal bruges når jeg snart skal til at skrive speciale, så jeg kan koncentrere mig lige meget, hvor jeg sidder. Men skal også bruges, når jeg hører lydbøger og podcasts.

 • Torben
  december 21, 2018

  De skal helt klart bruges til primært lytning af podcasts, men også musik når jeg arbejder, mangler virkelig nogle gode headphones i en ordentlig kvalitet.
  Glædelig jul til alle :)

 • Daniel
  december 21, 2018

  Jeg vil primært bruge hovetelefonerne i det åbne kontorlandskab på mit arbejde, men ellers vil jeg bruge dem derhjemme til at nyde høj musik eller lytte til mine yndlings podcasts indenfor tech, innnovation og crime.

 • Christina Sehested Kjærgaard
  december 21, 2018

  Jeg vil høre lydbøger

 • Cornelia
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem når jeg går tur i skoven! Og måske i træningscenteret :)

 • Lis
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem sammen med min Ipad til at se film i stuen, når min mand bruger tv’et. Dvs. rigtig ofte :-)

 • Thomas Hougaard Jensen
  december 21, 2018

  De skal bruges til lytning af podcast og lydbøger.

 • Astrid
  december 21, 2018

  Vi er en familie på fire, som alle har forskellige genrer af musik og film. Det vil være fantastisk at gemme sig i mit eget univers og måske endda undgå et par “mor, hvor er …..”

 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem, når jeg sidder ved computeren

 • ivan munk
  december 21, 2018

  Gadget er simpelthen bare en del af familien her. Nørdfaktoren er høj her. Vi kan til enhver tid supplere hinanden med hvad vi nu har fundet/set/lært/købt. Med denne gadgetbag vinder jeg på point en hel weekend, – og jeg ser for mig en konkurrence om hvem af os 4 der først får fingrene i det.

 • Pia
  december 21, 2018

  Dem vil jeg da bruge når jeg skal have fred til at nyde en god lydbog

 • Pernille
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge Plantonics Backbeat Go 810 -hovetelefoner når jeg skal lytte til podcasts og god musik.
  ☺♥️☃️❄⛄

 • Henrik
  december 21, 2018

  Når jeg flyver, eller har brug for lidt fred

 • Julie
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge de super fede hovedtelefoner herhjemme i københavner lejligheden, når jeg skal overdøve nabo og overbo, og hengive mig til fordybelse og meditation
  Mvh Julie

 • Camilla
  december 21, 2018

  De skal bruges på værkstedet så jeg kan lytte til alle mine guilty pleasures uden mine værkstedsfæller afslører mig:)

 • sara rasmussen
  december 21, 2018

  Dem vil jeg bruge, når jeg gør rent, og samtidig lytter til en podcast. Glædelig jul :)

 • Mette Rasmussen
  december 21, 2018

  Når man lider af spændingshovedpine efter en hjernerystelse, er der mange som anbefaler støjreducerende hovedtelefoner.
  Og måske vil er par Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner kunne give mig større nydelse og fred (for mine omgivelser) i hverdagen og mulighed for at sætte endnu større pris på min klassiske “hjernemusik” ❤️

 • Julie Tolstrup
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem hele dagen – på cykelturen på arbejdet, i storkontoret når jeg skal koncentrere mig og om aftenen med en god lydbog eller podcast. Vores kanin har lige gnavet ledningen over på de gamle høretelefoner, så jeg vil virkelig blive lykkelig for et par nye Plantonics backbeat Go høretelefoner i julegave

 • Kristine
  december 21, 2018

  Der er mange fordele ved et åbent kontorlandskab; men sommetider har man brug for at lukke af. Det vil jeg bruge hovedtelefonerne til

 • Gitte
  december 21, 2018

  Wow en lækker gave. Jeg vil helt klart bruge dem på arbejdet, i storrumskontor har man indimellem brug for at koncentrere sig. Derhjemme i køkkenet og på løbeturen vil de også være super.

 • Karina
  december 21, 2018

  Jeg turde næsten ikke scrolle ned og kigge på alle de ting i denne advents konkurrence!! Wauw.
  Jeg bor i et lille hus, med alle rum ud mod vores fællesareal. Ofte kunne jeg virkelig godt bruge en afskærmning og få lidt ro ;)
  Så jeg ville bruge dem hjemme, når alle var samlet og alle lavede hver sit.. Men alligevel var samlet, som vi er her.

 • Kirstine
  december 21, 2018

  Jeg ville bruge hovedtelefonerne når jeg skal koncentrere mig på arbejdet og når jeg er på farten.

 • Trine
  december 21, 2018

  Til mine lydbøger!

 • Dennis Helt Andersen
  december 21, 2018

  Jeg elsker at sidde og se film på min Ipad. Så med nogle gode hørebøffer bliver jeg ikke til gene for familien ;)

 • Helle D
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem ved sportsaktiviteter hvor man kan lukke sig inde og de er sikkert glimrende hvis en bustur akullw komme op

 • Line Brødsgaard Pedersen
  december 21, 2018

  De skal bruges på mine gåture, hvor jeg taler i telefon med min skønne kollega. Det hjælper meget på at kunne gå en længere tur.

 • Casper N
  december 21, 2018

  Vil bruge dem, til at lytte til god musik, når jeg går rundt i naturen og kobler af.

 • Charlotte
  december 21, 2018

  Lytte til podcasts :)

 • Caroline
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på jobbet, så jeg kan lukke mig inde i en koncentreret verden (med Chopin i ørerne) – samtidig med at kollegerne kan se, at det er dér jeg er. Mine Bose in ear er desværre afgået ved døden – men da de stadig fungerede, var de også så usynlige, at mine skønne kolleger ikke forstod, hvorfor jeg ignorerede dem, når de ville sparre med mig.

  Og så vil jeg selvfølgelig bruge dem til at høre podcasts, når jeg hygger mig en stille fredag aften, men har brug for at lukke bodegaen lige under mig ude :-D

 • Rie
  december 21, 2018

  Vil gerne bruge dem når jeg går min daglige tur – så vil jeg hører musik eller podcasts.

  Men er sikker på jeg for svært ved at få dem for mig selv – er også ret sikker på min søn gerne vil låne dem

 • Rikke
  december 21, 2018

  Jeg ville slet ikke bruge dem. Jeg ville give dem til min musikalske de datter
  Glædelig jul

 • Susanne
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem på job, i tog, til løb og til afslapning – til lækker lyd, til oplysende podcasts, til stilhed og fokus – og en gang i mellem også, når jeg skal se lidt faboulous ud

 • gitte marie zakariasen
  december 21, 2018

  Jeg ville bruge dem til sønnen, som har en autisme diagnose. Han har ofte brug for ro.
  Men, ville også selv nyde at bruge dem, for at kunne høre podcasts og musik, især mens jeg maler.

 • StineJ
  december 21, 2018

  Jeg får god brug for dem på turen gennem Tyskland, når familien kører på skiferie i Østrig. Mens ungerne hygger (og rumsterer) på bagsædet, kan jeg forsvinde ind i min egen verden og høre musik og gode historier!

 • Pia
  december 21, 2018

  Jeg vil bruge dem hver gang der byder sig en lejlighed til det.

 • Gitte
  december 21, 2018

  Når jeg lytter til podcast eller lydbøger

 • Rasmus Søndergaard
  december 21, 2018

  Den satans emhætte…..når jeg en sjælden gang tilsniger mig muligheden for, i fred fra børns galen, min kones verbale dog velmente tilføjelser til to-to listen, at kokkerere og udfolde den ædle kunst det er bare at lave et nogenlunde fornuftigt måltid mad der er kælet bare lidt for, og ikke kun består af pasta, grønt, og rester fra igår, så er jeg desværre i besiddelse af en emhætte så hidsig i sugeevnen at katten forsvandt en dag i oktober og et decibel højere end en juletræt råbende familiefar i en stationcar på en fyldt parkeringsplads på vej ind efter kulør til sovsen kl.17:43 d.24/12. Derfor tror jeg at jeg kunne drage ufattelig god nytte af dem. Glædelig jul

 • Maya
  december 21, 2018

  jeg vil bruge dem til at få ro i hovedet og derned overskud til alt andet

 • Jens Møller
  december 22, 2018

  Hej. Jeg ville bruge dem ved min computer idagligt, når jeg ser programmer om tech, uden at forstyrre resten af familien ❤️

 • Mille Andersen
  december 22, 2018

  Jeg vil bruge mine Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner til at høre musik og podcast på, men så skal de også bruges til guidede meditationer og meditationsmusik. Her er det supervigtigt at lyden er blid og ren.

 • Shannet Nielsen
  december 22, 2018

  Jeg vil bruge dem når jeg vandre, når jeg sidder og designer ting og sager og når jeg er træt af at høre mine 4 teens :) Fantastisk giveaway <3 Glædelig jul.
  Kh Shannet

 • Charlotte
  december 22, 2018

  Bruge dem.som lækkert hårpynt… med indbygget lyd.

 • Øbro
  december 22, 2018

  Hver dag.

 • Maiken Nilsson
  december 22, 2018

  Jeg vil bruge dem til at høre fantastisk musik

 • Dorthe
  december 22, 2018

  Jeg vil bruge dem til at høre Podcasts når jeg støvsuger med benene oppe og når jeg vil høre musik, mens min mand ser tv – så vi stadig sidder sammen og ikke i hvert sit rum. Og måske vil han få lov at låne dem, når han hører lydbøger og jeg læser en rigtig bog

 • Thomas
  december 22, 2018

  Uhhh lækre præmier. Jeg ville forkæle nogen af min familie med disse lækre gaver. Måske lige med undtagelse af høretelefonerne, dem har jeg virkelig manglet når man sidder i åbne kontormiljøer.

 • Asta Thomsen
  december 22, 2018

  Fede præmier! Jeg vil bruge dem til at lykke al støj ude, når jeg skal igang med at skrive speciale til januar!!

 • Betina Andersen Carlsson
  december 22, 2018

  Jeg melder mig også i koret af stresset og lydsensitiv. Udover storrumskontor, løbebånd, rengøring og madlavning er de også geniale når den 5 årige skråler den samme sang for 20. gang Så kan man smiler sødt og overbærende og stadig lade hende få afløb

  Når det så er sagt, så håber jeg at de ikke bliver brugt i trafikken – jeg ser det hver dag på cykeltur i København og det er livsfarligt, både for en selv og medtrafikanter.
  Glædelig jul

 • Sarah
  december 22, 2018

  Jeg ville bruge dem til at høre nogle gode podcast, i bussen på vej på arbejde :-)

 • Eva Julie Klitgaard Fürst
  december 22, 2018

  Jeg kunne virkelig godt bruge dem på farten, da mine andre er gået i stykker, og jeg simpelthen bliver så irrationelt irriteret hver gang jeg kommer til at hive mine earplugs ud, fordi ledningen sidder fast i noget, eller mine armbevægelser er lidt for store. Så er jeg begyndt at tage offentligt transport – der er støj der kunne være rart at udelukke

 • Niels Mark Jacobsen
  december 22, 2018

  Jeg skal skrive speciale det næste halvår, så der skal flyde mange timers god baggrundsmusik gennem ørene, og så skal der være ro :)

 • Jette O
  december 22, 2018

  Jeg vil lytte til potcast, lydbøger og musik når jeg syer og når der er andre, der hører musik i huset, som jeg gerne vil slippe for at høre.

 • Birgitte
  december 22, 2018

  Jeg vil bruge dem til bla at lytte til BrainWave der gør hjernen skarpere. Hjernen er en muskel der skal trænes og holdes ved lige. Podcasts og lydbøger er også godt.

 • Frans
  december 22, 2018

  Vil bruge dem når jeg skal fordybe mig i mit lille univers med alle mine death og heavy metal albums så man kan stå imod jule og nytårs ræset :)

 • Stephen Biering-sørensen
  december 22, 2018

  Dem vil jeg da bruge i mange situationer:
  – Når jeg hører Elektronista og andre podcasts
  – Når jeg streaner musik
  – Når jeg ser tv og fruen ikke skal forstyrres
  – Når jeg slår græs og skal afskærmes fra støjen
  – Når jeg går tur og skal høre radio
  etc, etc

 • Daniel
  december 22, 2018

  Skal da helt sikkert bruge dem på storrumskontoret Har virkelig savnet nogle høretelefoner med ANC der samtidig kan bruges flere timer i træk.

 • Anne Mette Jepsen
  december 22, 2018

  Skal totalt bruge dem i toget på vej på arbejde og i storrumskontoret hele dagen :)

 • Lise
  december 22, 2018

  Dagligt hører jeg podkast. Og jeg elsker at høre en god og spændende bog blive oplæst

 • Tania
  december 22, 2018

  Jeg ville give dem til min bedre halvdel, som hver dag pendler til arbejde med alle de andre seje danskere, der tager toget

 • Betinna
  december 22, 2018

  De ville blive en daglig følgesvend på jobbet i storrumskontor, på løbeturen i toget og alle steder hvor man kan have glæde af lækker lyd på farten.

 • Anne Marie Johansen
  december 22, 2018

  Den lækre præmie skal bruges når jeg kører frem og tilbage mellem Sjælland og Fyn.

 • Ivan
  december 22, 2018

  Jeg vil bruge Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner til at lytte til Lady Gaga og andre dygtige sangere og den fedeste musik mens jeg suser rundt og gør rent i huset, – og der bør de 22 timer være rigeligt.

 • Trine Rasmussen
  december 22, 2018

  Ville give dem til min far

 • Mia Nielsen
  december 22, 2018

  På arbejdet, når jeg rigtig skal koncentrere mig med god musik i ørene :)

 • Anne Marie Hviid
  december 22, 2018

  Jeg vil have som nytårsforsæt at lytte til flere podcasts … og strikke mere. De to kan fint kombineres med hinanden og et nyt headset

 • Camilla Hovej
  december 23, 2018

  På arbejdet sidder jeg gerne og høre enten musik eller podcasts – dette ville da være dejligt at høre dette via et par ordentlige hovedtelefoner :)

 • Louise Lerbæk Pedersen
  december 23, 2018

  I bussen til og fra job, måske på job – når man sidder på storkontor kan der godt være en del baggrundsstøj, så er det godt med hørebøffer, når man har brug for at fordybe sig.

 • Teis Nygaard
  december 23, 2018

  På jobbet til perioder hvor der er brug for et “deep dive”, men også til Elektronista podcast, når jeg har fri.

 • Maria
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem, når jeg skriver. Måske med naturlyde for at koncentrere mig bedre:)

 • Brian Poulsen
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem når jeg pendler til og fra arbejde ..

 • Bettina Løhmann
  december 23, 2018

  Med et nyt, superlækkert job efter nytår, hvor jeg kommer til at sidde i et åbent kontormiljø, vil de være kærkomne, når der skal fokuseres og koncentreres. :)

 • Dorte
  december 23, 2018

  På et job med åbent kontorlandskab vil det være skønt med den støjreducerende mekanisme. Og…på de lange gåture med hvalpen vil de også være skønne. Der lyttes til mange lydbøger i regn og blæst ☀️❤️

 • Mette andersen
  december 23, 2018

  Jeg skal bruge dem til at lukke gode indtryk ind. Lige når det passer mig

 • Nanna Engberg
  december 23, 2018

  Åååh, jeg vil bruge den til at pleje og passe mit dumme hovede, der stadig ikke er på toppen og vil det jeg vil, en måned efter et uheldigt ‘kys’ med et tøjstativ lavet af stålvandrør og deraf følgende hjernerystelse. De kan hjælpe mig med at komme tilbage i kontormiljøet og de skønne kollegaer jeg savner så usigeligt.

  … og så kan jeg måske gå og lytte til P6 Beat elsker Malk De Koijn i små bidder herhjemme, uden at ungerne himler med øjnene og beder om at slukker/sætter teenpop på istedet.

  Møs og god jul ❤️

 • Thomas
  december 23, 2018

  De skal da bruges til at lytte til podcast i de mørke vintermåneder.

 • Amanda Lykke Pedersen
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem så ofte som overhovedet muligt da jeg hører musik i flere timer dagligt. Især når jeg er på længere tog ture ville de dog være skønne at eje :)

 • Jacob Petersen
  december 23, 2018

  Jeg ville bruge det når jeg pendler mellem hjem og studie. Og når jeg skal til at skrive speciale :)

 • Lars Christian Schou
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem på arbejdet, når jeg sidder og koder.
  Af og til vil det selvfølgelig være til at hører elektronista

 • Anja
  december 23, 2018

  “Sjovt” at det lige er hørebøfferne, der skal kommenteres på. For det var klart dem, jeg ønsker mig mest, til: Headspace Flyrejser Storrumskontor Poscasts og selvfølgelig Mariah Careys “All I want for Christmas” på fuld drøn

 • Lars O
  december 23, 2018

  Jeg vil give dem til min dejlige kæreste, som endnu ikke har sine egne noise-cancelling hovedtelefoner, og som derfor nasser på mine i tide og utide. :)

 • Henrik Lods
  december 23, 2018

  Glædelig jul
  Jeg ville bruge dem til at lytte til noget lækkert soul / RnB musik og til at slappe af med. Ser frem på 2019 med store forventninger. Pas på dig selv og dine kære.

 • Tonja Skinnerup
  december 23, 2018

  Bruge dem når jeg går rundt i byen og skal have humøret op med god musik

 • Sassia
  december 23, 2018

  Jeg ville bruge høretelefonerne hver morgen når jeg cykler på arbejde og om eftermiddagen når jeg går en lang tur med min hund.

  ❤️Glædelig jul til jer alle. Må i få en dejlig aften med alle dem i har nær, hjertevarme og god mad❤️ Åh det ville være en fantastisk julegave at vinde ❤️‍♀️

 • Mads windebaæle
  december 23, 2018

  Jeg tager hver dag toget til og fra arbejde. Så jeg vil bruge dem til og fra arbejde hvad dag :)

  Glædelig jul :)

 • Nadia stærke
  december 23, 2018

  Hvis jeg er den heldige vinder så vil jeg blandt andet bruge dem når jeg sidder på kontoret og der er leben omkring mig, så jeg kan koncentrere mig om det jeg er i gang med og lytte til dejlig musik

 • Ronni Callsen
  december 23, 2018

  Jeg vil nok primært bruge dem I hjemmet tilsluttet fjernsynet, så jeg I ro og mag kan lytte til fjernsynet selvom jeg står i køkkenet og laver mad – uden at forstyrre naboerne. Jeg vil selvfølgelig også bruge den i den danske forår/sommer dog ikke efterår og vinter da de ikke er IP rated.

 • Kathrine
  december 23, 2018

  Helt sikkert til lydbøger og podcast – som på den måde også kunne motivere til at cykle og gå lidt mere mellem destinationer :-)

 • Jacob
  december 23, 2018

  Jeg vil sælge dem videre til købspris og bruge pengene på narko. Eller bare nyde at livet bliver mere lækkert med lidt digital love. :)

 • Sisse marie
  december 23, 2018

  Jeg ville bruge dem når jeg trasker rundt med barnevognen og høre podcast

 • Rie
  december 23, 2018

  De skal bruges til fred og ro, så jeg ikke behøver at lytte til børnene, der spiller Fortnite eller ser Youtube.

 • Lasse J.
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge den til min kommende rejse til Amsterdam til at lytte til Elektronista selvfølgelig!

 • Signe P
  december 23, 2018

  Jeg tog-pendler jævnligt mellem Odense og København, og der er podcasts i et par gode hovedtelefoner altså et must.

 • Claus Ohlsson
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem til at høre de fedeste podcast ☃️

 • Nina
  december 23, 2018

  Jeg ville bruge dem til mine gåture, og når jeg har mine lange cykelture. Der er ikke noget bedre end god lyd og et lækkert design. Glædelig jul ☃️

 • Irene Johansen
  december 23, 2018

  jeg bruger meget tid ved computeren med lyd på ørerne, og ellers i træningscenteret hvor der konstant kører trampe-musik i højttalerne og vil også benytte dem på den daglige gåtur

 • Tommy Otzen
  december 23, 2018

  Nytårsforsæt!!! Jeg vil bruge dem, når jeg skal igang med det traditionstro nytårsforsæt, at smide de ekstra julekilo.

  Og så skal jeg selvfølgelig lytte til podcast fra Elektronista :-)

 • Boel Moltrup
  december 23, 2018

  Jeg skal bruge dem til lydbøger og podcasts mens jeg laver ingenting og bare er!

 • Dorthe Kastrup
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem til når man skal have en lille pause fra hverdagens larm. Eller på jobbet når koncentrationen skal plejes.

 • Hans Christian Bruhn
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem på vej til job, på vej fra job, på job, på farten, derhjemme, i fitnesscenteret OG i skoven :)

 • Lars
  december 23, 2018

  Hos mig vil de bl.a. blive brugt i fitness. Her roder jeg med kablede in-ears lige nu hvilket ikke er uden problemer. God jul til Elektronista-crewet

 • Jan
  december 23, 2018

  Jeg kører en del, så når jeg er på vejen igen, så kommer backbeat-go-810 i brug.

 • Hanne Damgaard
  december 23, 2018

  Jeg er blevet bidt af en gal lydbog og sluger i øjeblikket alt fra krimier over biografier og nu Lykke Per for af være klar til tv-serien. Og alt den lytning foregår i køkken, i bilen, på gåture og i sengen. Det ville derfor være rart med lidt lækkert gear. God jul!

 • Claus Sørensen
  december 23, 2018

  Jeg vil give hovedtelefonerne til min hustru, der strikker meget på sin strikkemaskine (som larmer helt vildt) så noget støjreduktion vil sikkert være velkommen

 • Amalie
  december 23, 2018

  Jeg har netop afleveret min bachelor og starter nyt job 2/1, så jeg vil bruge dem til og fra arbejde hvor jeg altid lytter til podcast eller bøger. Også vil jeg selvfølgelig bruge dem på mit nye job når jeg sidder og udvikler nye digitale koncepter og fede brugeroplevelser :)

 • Judi
  december 23, 2018

  Er personal shopper/stylist og befinder mig i butikker meget af min arbejdsdag. Med et par store hovedtelefoner kunne jeg virkelig signalere til emsige sælgere, at jeg bare gerne selv vil gå rundt og kigge

  Hører musik og podcasts dag og nat. Har iPhone headset og det er jeg lidt træt af.

 • Anders K.
  december 23, 2018

  Vil bruge dem på job når der skal lukkes dejlige, men støjende kollegaer ude ❄️

 • Maren M
  december 23, 2018

  Vil bruge dem til at lytte til interessante podcasts (som Elektronista!) i bussen på vej til arbejde :-)

 • Charlotte Christensen
  december 23, 2018

  I toget til Jylland (ender af eller anden grund ofte i familiezonen, som er genial med børn, knap så
  fed uden børn).

 • Pernille
  december 23, 2018

  De skal på derhjemme, når jeg har brug for at lukke børn, hund og opvaskemaskine ude og have lidt me-time med en lydbog eller podcast

  • Eva
   december 23, 2018

   Jeg mangler meget en højtaler til at tage med mig. Feks når der mangler musik til badet og når der skal høres videoer fra mobilen i plenum (men ikke i offentligheden!).

 • Jan S
  december 23, 2018

  Lytte til Elektronista – konstant og hele tiden – igen og igen og igen og igen og igen ;-)

 • Morten
  december 23, 2018

  De er jo perfekte til åbne kontorlandskaber og til flyrejser.
  Men for mig vil de være bedst til at bruge til, at lytte til musik, når jeg skal falde i søvn.
  Bill Evans og så flyde ind i søvnen og helt glemme alt om altan arbejdet på den side af gaden og udskiftningen af tag på den andet side af gaden….

 • Trine
  december 23, 2018

  Når jeg har brug for ro i hovedet fra tre livlige børn, og bare vil høre den musik, jeg gerne vil og ikke alle mulige og umulige youtube ‘musik’numre. Aaaahhhh bliss!

 • Kenneth
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem på arbejde, når jeg træner, når jeg sidder i bussen, og alle andre steder, hvor jeg hører musik, når jeg er på farten.

 • Maria
  december 23, 2018

  På arbejdet, hvor der kan være brug for ro i storrumskontoret! Og så vil jeg låne dem til min kæreste når han skal fordybe sig på hjemmekontoret (som også er køkken/stue/spisestue) :)

 • Rune
  december 23, 2018

  Vil bruge dem på jobbet, til t høre podcastes!
  Samt til og fra arbejde :)
  God jul

 • Høgni Dam í Geil
  december 23, 2018

  Dem vil jeg bruge når jeg skal scrole ned i bunden på en side for at skrive en kommentar ;) endvidere vil jeg bruge dem når jeg forberede undervisningen til min 7. Klasse så jeg kan forberede dem til en god adfærd i den digitale verden :) og når jeg skal tjekke min oldtids Hotmail ;)

 • Emma Haldan
  december 23, 2018

  De skulle bruges på gåture, med god musik og smuk natur, når man har brug for en pause.
  Og alle andre tidspunkter selvfølgelig!
  SÅ flot konkurrence!

 • Linda Charning
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem på jobbet, når jeg trænger til at lukke mig inde og koncentrere mig om mine opgaver. Og så vil jeg bruge dem i træningscenteret. Så det bliver ren zen!

 • Kamilla
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge hovedtelefonerne til at få ro til at høre meditationer, podcasts, lydbøger og ikke mindst musik. Især på rejser

 • Jesper Raabjerg Larsen
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem i vores åbne kontormiljø på jobbet samt på flyrejser

 • Tanja Jensen
  december 23, 2018

  Jeg har lige fået nyt arbejde og sidder for første gang i et åbent kontormiljø, hvilket er lidt af en prøvelse, så jeg vil bruge hovedtelefonerne i den forbindelse, men også i bussen på vej frem og tilbage til arbejde og under rengøringen derhjemme og i mange andre sammenhænge.

 • Anna S.
  december 23, 2018

  De skal selvfølgelig bruges, når jeg skal lytte til “Elektronista” på 24/7 ‍

 • Katrine
  december 23, 2018

  Uh ville være et kæmpe hit på jobbet og når der skal ordnes praktiske ting i hjemmet

 • Torben Hestvang
  december 23, 2018

  Jeg har lige købt et TRX Home træningssæt, så de skulle bruges til at have den “ondeste” træner i øret som pisker mig til yde det ypperste. KOM NU DIN BIIIIP. 10 MERE

 • Kasper
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem til at gøre de kedelige ture med bus og metro lidt sjovere!

 • Mette FB
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem på jobbet i vores storrumskontor, jeg vil bruge dem når jeg tager offentlig transport, og jeg vil bruge dem herhjemme når jeg lytter til podcasts som husets yngste ikke bryder sig om (= ikke youtube)

 • Philip
  december 23, 2018

  De skal da bruges når jeg sidder i toget på vej til diplomuddanelsen. Så kan der høres lydbøger og musik.

 • Christie Stauning Andersen
  december 23, 2018

  Jeg vil bruge dem på kontoret, når jeg skal arbejde. Vi sidder 23 mennesker i et ret småt åbent kontorlandskab, så der er brug for gode høretelefoner!

 • Susanne
  december 23, 2018

  Når jeg er i køkkenet og emhætten, ovnblæseren og ovnen larmer – så kan jeg snitte, røre og vaske op, mens jeg hører podcast: god sladder på ‘det vi taler om’

 • Louise
  december 23, 2018

  Jeg er pendler, så de vil bringe glæde i toget. Når jeg er på farten, er podcast og lydbøger en fast del af mine daglige inspirationskilder. Her er støjreducerenede gadgets helt essentielle

 • Stine Tarp
  december 23, 2018

  De skal bruges på gåture og busture . Jeg vil nok heller ikke kunne undgå at bruge dem til at lytte til musik og e-bøger i sofaen på en søndag.

 • Katja vaupel
  december 23, 2018

  Helt sikkert til træning og på nogle gode gårture!

 • Anette Larsen
  december 23, 2018

  På job, hjemme, you name it, Der skal det bruges

 • Mads Bang
  december 23, 2018

  Helt klart til min daglige gåtur med hund og barnevogn, dem jeg har nu kan kun holde strøm i en time og det er for lidt. (dog lige nok til et afsnit Elektronista :-) )
  Tænker også de er gode til at holde larmen fra støvsugeren ude.

 • Mette
  december 24, 2018

  De skal bruges på cykelturen til uni til god musik og til podcastlytning inden sengetid og andre steder hvor andre ikke skal lytte med

 • Maiken
  december 24, 2018

  Jeg vil bruge dem på jobbet, da jeg deler kontor med ca . 12 andre… Eller hjemme så jeg kan høre lydbog imens jeg f.eks gør rent eller laver mad ☺️

 • Karina Brøndum
  december 24, 2018

  De skal helt sikkert bruges på jobbet Wauw en lækker præmie Krydser fingre og håber på juleheldet er med mig rigtig glædelig jul

 • Joan Pedersen
  december 24, 2018

  De skulle bruges under træning
  Krydser fingre og håber at være heldig ✨
  Ønsker jer en fabelagtig jul

 • Emil Grove Dencher Andersen
  december 24, 2018

  Mangler virkelig et godt sæt høretelefoner til togturen og til løbeturen

 • Lasse Krogh
  december 24, 2018

  Som discomaniac funkaholic i en verden der ikke helt deler min entusiasme, vil jeg bruge de lækre hovedtelefoner til at beskytte mine omgivelser – tænker her især på min ellers skønne familie og flinke kolleger – mod de tunge beats, den lækre slagbas og de sprøde guitarrifs der vist gør dem lidt trætte af min tilstedeværelse. Jeg vil så med god samvittighed kunne give den max gas med Milling & Molbech som partners in crime for fuld skrue direkte i øregangen og discodanse mig gennem tilværelsen uden sure miner fra øvrigheden. Forza funk – og glædelig jul

 • Jeanett kaare
  december 24, 2018

  Jeg vil nappe dem på. Sætte mig i hjørnet af vores sofa. Skrue op for Madonnas Rey of light album. Og så vil jeg forsvinde ned i mit strikketøj. Glemme alt om børn aftensmad og arbejde. Bare ren hyggetid for mig!

 • Mette Østerdal
  december 24, 2018

  Hvis JEG var den heldige vinder af de lækre, trådløse hovedtelefoner, ville min nye lejlighed for det første blive MEGET hurtigere færdig.

  Jeg er nemlig kommet til at bo alene, og nød lærer som bekendt nøgen kvinde at svinge en skrue- og boremaskine!

  I forgårs hørte jeg en lydbog, Jytte Fra Marketing Er Desværre Gået For I Dag, imens jeg borede og var flittig med hylde og bogreoler.

  Jeg glemte tid og sted, for jeg var så opslugt af at gå rundt og lytte, at den ene handy-opgave tog den anden.

  Seks timer senere havde jeg gået sat flueben ved opgaver på handy-to-do-listen, som har ligget stille og lidt forskræmte hen, siden jeg flyttede i sommers…

  Så i 2019 vil jeg høre endnu flere lydbøger, podcasts, og jeg vil danse rundt i lejligheden til groot-funky-jazzy musik – uden at forstyrre naboerne!

  Glædelig jul
  – og tak for fede IG-posts og indlæg i 2018!

 • Joan
  december 24, 2018

  Når jeg hører podcast

 • Ole Palnatoke Andersen
  december 24, 2018

  Jeg tror bare jeg vil tage dem på og nyde stilheden – i alt fald et stykke tid.

 • Susan
  december 24, 2018

  Jeg vil bruge dem til holde larmen ude på vores storrums arbejdsplads, til sport når jeg har behov for lidt ekstra energi som god musik giver, til lydbøger, til youtube så sjove videoer skal ses og endelig til meditativ musik når der skal slappes af og sjælen skal have ro

 • Anne Mette Koppetsch
  december 24, 2018

  Jeg ville straks tage dem på og lytte til min yndlingsmusik (spænder vidt, afhængigt af dagen) og elske dem for at lukke støjen fra min skønne mand ude når han straks kaster sig savlende over vejrstationen Derudover til dagligt podcast og lydbøger, hjemme og på farten.
  Godt nytår!

 • Sara Ahasverussen
  december 24, 2018

  Jeg ville bruge det til f.eks. Mine lange togture til og fra gymnasium & så også bruge det til når jeg er hjemme & skal slappe af

 • Jesper
  december 24, 2018

  Når ungerne er hustruen bliver for meget at høre på, ville det være rart at kunne lukke dem ude med lækker lyd.. HØ HØ ;)

 • Jan Klemmensen
  december 24, 2018

  Jeg ville bruge dem til indkøb, gør det lidt hyggeligere, at suse rundt efter dagligdags køb.

  Glædelig Jul. !!!

 • Morten
  december 25, 2018

  De fede høretelefoner vil jeg tage på, læne mig tilbage i flysædet og gen-lytte Elektronista podcast på min rejse ud i verdenen

 • Camilla Wulff Michelsen
  december 25, 2018

  Jeg vil bruge dem, når jeg gør rent. Jeg hører altid podcasts imens og det er en dejligt måde at lukke verden ude på
  Og mon ikke de kommer med på job også, hvor vi efter nytår skal sidde 9 mennesker i gamle klasselokaler med telefoner!
  Glædelig jul!

 • Kathrine Kastrup
  december 25, 2018

  Jeg vil bruge dem på mit arbejde, hvor jeg i næste år går fra to personerskontor til otte! Og hjemme med en god lydbog

 • Jens Beltofte
  december 25, 2018

  Jeg vil bruge dem på arbejder til musik eller vores mange onlinemøder med kollegaer eller kunder rundt omkring i verden. Samt på flyrejser hvor jeg har behov for at slappe af og lukke støj ude.

 • Winnie Søndergaard
  december 25, 2018

  Jeg ville nyde at lukke mig inde i podcastverdenen med de lækreste høretelefoner ❤️

 • Claus Toft
  december 25, 2018

  Jeg vil bruge dem hen over opvasken, når jeg lytter til podcast.

 • Filip Jaroszczak
  december 25, 2018

  Dem ville jeg bruge hver dag når jeg fyrer op for Overcast for at lytte til Elektronistas podcast og blive opdateret den time jeg alligevel bruger på vej til arbejde…

 • Rasmus Hall
  december 25, 2018

  Min datter på 10 har huset fuld af veninder, havde jeg blot lige 10 minutter med hovedtelefonerne på ørene, så tror jeg st lykken var gjort.

  Kh. Rasmus

 • Heidi
  december 26, 2018

  Wow, superlækre! Det vil blive mine første trådløse højtalere og også første store ørebøffer…. har ikke konverteret til denne trend tidligere (yup, lidt af en ‘laggard’).
  Ville bruge dem på jobbet for at ‘synliggøre’ når jeg lytter til høj musik og ikke kan høre omgivelserne. I modsætning til nu hvor kollegaerne kalder flere gange uden svar fordi mine earplugs ej synes pga hårmængden.

 • Charlie Dreyer
  december 26, 2018

  De skal da bruges når jeg går tur med hundene. Så kan jeg jo passende høre elektronista’s podcast og bliver opdateret på hvad der sker af nyt I jeres verden. Bliver nok også tid til at høre Kirsten Birgits syn på verden samt en masse andre podcasts.

 • Monica
  december 26, 2018

  De vil blive brugt overalt! På arbejdet, når der skal knokle igennem – i flyet, så der er ro til at sove – hjemme, når overboen, der er halvdød, ser X-faktor – på gåture, hvor hjernen har brug for en pause. De vil komme med alle vegne.

 • Stine Sørensen
  december 26, 2018

  Jeg vil helt sikkert bruge dem på vores kontor indimellem og derigennem undgå baggrundsstøj.

 • Amelie
  december 26, 2018

  Jeg ville elske at kunne bruge dem til både arbejde (bl.a. transkribering) og til privat (musik, podcasts og lydbøger)

 • Lisbet
  december 26, 2018

  DSB er det bedste hjemmekontor – med en pendlerpladsbillet og et par gode hovedtelefoner, er mine to daglige timer på skinnerne effektive arbejdstimer. Så her vil hovedtelefonerne gøre gavn og give nydelse på en og samme tid….og så vil de iøvrigt være geniale til foråret når havearbejdet forsødes med de nyeste podcasts….

 • Karsten
  december 26, 2018

  Til Audible og Spotify

 • Heidi Fredsted
  december 27, 2018

  :) Den skal da bruges til at understøtte mit Nytårsforsæt: Fysisk træning, så jeg når det mål jeg har sat for 2019!

 • Regitze
  december 27, 2018

  Jeg vil bruge dem til musik og lydbøger, når jeg tager toget, går en tur eller skal give den gas til weekendrengøring i mit hjem.

 • Pia
  december 28, 2018

  Jeg vil bruge dem til at lytte til lydbøger

 • Louise Olsen
  december 29, 2018

  I de situationer jeg har brug for at være mig selv :)

 • Sophie
  december 29, 2018

  Dem skal mine sønner bruge på skift, når vi flytter lige om lidt til et mere åbent hus, så de kan nyde deres musik uden alle os andre som tilhørere. Min datter skal bruge dem, når hun laver podcasts, og jeg skal selv bruge dem, når jeg arbejder.

 • Jeanette Hedegaard
  december 29, 2018

  Jeg vil bruge dem hjemme, på job og i toget, når jeg lytter til podcast og lydbøger. De andre gaver vil jeg sprede ud blandt venner og familie som lidt ekstra julegodter.

 • Linda
  december 29, 2018

  De skal bruges med musik i, når jeg maler mine billeder. Så kører det forhåbentlig bedre – med en bette dans i ny og næ.

 • Sisse Krøll Willemoes
  december 29, 2018

  På job, når mine kollegaer bliver trætte af min playliste

 • Tanja
  december 29, 2018

  Jeg vil bl.a. bruge dem, når jeg rejser til og fra vores dejlige ø Det er skønt at kunne skabe sit eget lille rum af (vel)lyd, når man sidder på en støjende passagerfærge!

 • Peter S.
  december 29, 2018

  På kontoret – og hjemmekontoret!

 • Eva
  december 29, 2018

  De skal bruges til studielæsning, på arbejde, på cyklen, i toget.. Alle de steder hvor mit lydforbrugkunne bruge en update!

 • Jeanette
  december 29, 2018

  Jeg vil bruge mine Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefoner på arbejdet, når jeg koder og skal koncentrere mig og i tog og bus, så jeg slipper for at høre med på andres musik og samtaler.

 • Berit
  december 29, 2018

  Jeg vil bruge hovedtelefonerne på arbejde i storrumskontor (når jeg får sådan et arbejde i 2019 – for det er altid storrum, jeg ender i, og jeg kan slet ikke koncentrere mig i den slags lokaler, når jeg blandt andet skal skrive).

  Når man oftest har vikariater eller tidsbegrænsede ansættelser, så kan man heller ikke bede arbejdspladsen om at stille et par gode hovedtelefoner til rådlghed. Så er det bedst at kunne have sine egne med. :)

 • Susanna Romanini
  december 29, 2018

  Ville elske at have et par til bl.a. Brug på arbejdet. I storrumskontor er støjreducerende høretelefoner vigtige og ledningen er træls. Derudover vil de også være dejlige på lange rejser. Så ja tak og godt nytår. ❤️

 • Sune Bjørnestad
  december 29, 2018

  Jeg vil lytte til podcasts på arbejde – på byggepladser hvor støj er en selvfølge.

 • Sebastian Nielsen
  december 30, 2018

  Giver dem til konen når jeg snorker.

 • Mette Nørgaard
  december 30, 2018

  Jeg vil bruge dem på arbejde – lukke støj uden og musik inde:)
  I fritiden hører jeg lydbøger, når jeg gør alt muligt.
  Godt nytår:)

 • Lise
  december 30, 2018

  Glædelig bagjul og rigtig godt Nytår 2019.
  Det ville være en drøm at få sådan et sæt headphones. Jeg lider af svær tinnitus og har høreapparater med tinnitus masker – lyde som svagt maskerer tinnituslydene med behagelige lyde. Men her ville jeg selv kunne vælge hvilke lyde jeg ville have i ørene, når jeg arbejder med min computer.

 • René Petersen
  december 30, 2018

  Sådan et par super lækre Plantonics Backbeat Go 810-hovetelefoner, vil jeg bruge når jeg spiller på min El-guitar via Mac/GarageBand … Godt nytår :-)

 • Anders skovbjerg
  december 30, 2018

  I jobbet, i bilen og derhjemme… god musik i lukket omgivelser giver den bedste oplevelser.

 • Bodil Pedersen
  december 30, 2018

  Mine hovedtelefoner er lige stået af, så jeg sal naturligvis bruge de nye til at høre Electronista med!

 • Sofie
  december 30, 2018

  De skal bruges når jag klipper och mixer mine podcasts og reportager

 • Simone Okholm
  december 30, 2018

  Jeg forestiller mig at bruge Platonics Backbeat Go 810-hovedtelefonerne til beachvolley, når jeg skal komme “i zonen” inden en træning eller kamp, f.eks. ved hjælp af musik eller en guidet meditation.

 • Klaus
  februar 11, 2019

  Jeg vil bruge den når jeg cykler til og fra arbejde.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *