MAD MED NEW YORK TIMES

1 Min læsning

Vores faste digitale gourmetekspert skriver gode online råd til livsnyderen. Idag fortæller Sidsel, hvad New York Times websitet gemmer på.

Af Sidsel Birkholm Madredaktør

NY Times er en cool avis. Udover en rigtig god og seriøs nyhedsdækning har de også en fantastisk gourmet-sektion, der dækker stort og småt inden for den kulinariske verden.

De går i dybden med anmeldelser af de nyeste restauranter og spisesteder i New York, og skriver om hvilke nye trends der er på vej op. Der er opskrifter og videoer af madlavning samt anmeldelser af vin.

Det er derfor altid en oplevelse at gå på opdagelse og læse om alt fra vietnamiske sandwiches, billedserier af hvordan New Yorkere samles for at lære at lave blodpølse, kunst på doughnuts til hvordan byboerne ønsker at blive med at have retten til at holde geder i San Francisco!

Leder du for eksempel efter 101 appetizers der tager mindre end 20 minutter at lave eller opskriften på en Cosmopolitian er der en praktisk søgefunktion, så du hurtigt kan finde det du søger.

Så hvis man vil være opdateret på de seneste madtrends i USA eller skal planlægge sin næste tur til New York og vil have noget inspiration til gode restauranter, så gå endelig ind på NY Times website. Men pas på, man bliver hurtigt afhængig!

Læs og se mere i New York Times madsektion.


15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × three =

No Comments Yet.