ELEKTRONISTA GUIDER: DE BEDSTE BØRNESPIL TIL EFTERÅRET

af

Det er blevet mørkt udenfor, og så bliver de små ofte indenfor, men de skal ikke kede sig! Derfor har Elektronista samlet de sjoveste spil til de mørke eftermiddage, og den kommende juletid.

Det magiske spil

I

spillet Fable The Journey er du troldmanden Gabriel, der må rejse land og rige rundt efter han pludselig bliver valgt som ham der skal redde verden.

I spillet bruger du dine hænder og stemme (takket være Kinect kameraet) til, at skyde magi ud af hænderne. Det hele føles lidt ligesom når man legede troldmand som barn, og takket være Kinect er det en endnu sjovere måde at lege magiker på.
Fable The Journey er et sjovt og anderledes spil, hvor det at kaste magi ud af fingrene gør det til en oplevelse du ikke får noget andet sted.

 

(Fable The Journey fås til Xbox 360, og er set til 338,-)

 

Det hjemmestrikkede eventyr

Når jeg spiller LittleBigPlanet bliver jeg i godt humør. Simpelthen. Det er et spil med så meget charme og venlighed, at jeg får et kæmpe smil og bliver glad når så snart jeg har det i hænderne.

På overfladen er det et sjovt, og godt lavet, platforms-spil i stil med de klassiske Mario spil. Men udover at hoppe rundt i spillets mange spændende verdener skal du også selv bygge dem.

Spillet lader dig lave dine egne baner, dele dem med alle andre og endda også prøve dem som bliver lavet verden over. Det kan bedst beskrives som YouTube for spilfans. Og så er hele spillet også på dansk, et sikkert hit for store og små.

(Spillet fås til PS Vita og er set til 293,-)

 

Klassikeren vender tilbage

Pokemon er en kulturel milepæl uden lige. Serien har siden sin start i 90’erne været en fast bestanddel af alle børns opvækst.

Nu er det næste spil i serien så klar, og denne gang er det en direkte efterfølger til sidste års Pokemon spil, en ting der aldrig før er sket i Pokemon-serien.

Spillet er stadigvæk et langt og vanedannende eventyr, hvor du rejser rundt og fanger Pokemons i landskabet, alt imens du prøver at blive verdens bedste Pokemon træner.

Pokemon Black 2 og White 2 er en forfinet udgave af sidste års spil, men det har nok nye ting i sig, der gør det værd at bruge penge på.

(Spillet fås til Nintendo DS og er set til 301,-)

 


Matematik, gåder og logik er sagen

Hvis Sherlock Holmes opklarede mysterier med matematiske problemer og gåder. Sådan kan Professor Laytons seneste eventyr bedst beskrives. Denne gang skal han løse gåden om en magisk maske, der kan trylle alt hvad man ønsker frem.

I jagten på sandheden om masken, må Layton og hans makker Luke løse en masse gåder, der alle tage udgangspunkt i matematik, gåder eller på anden vis hjernevrider  Det er alt sammen pakket ind i en spændende historie, med en masse spændende twists. Desværre er det dog ikke på dansk.

 

(Spillet fås til Nintendo 3DS og er set til 379,-)

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *