Design vi kan li´-En smart fitnesstracker som faktisk er smart

af

V

il du gerne være mere opmærksom på, hvor meget du bevæger dig, men orker du ikke at rende rundt med et uelegant smartwatch? Så skal du måske mere til at tænke i selftracking med smykker. Elektronista har spottet et design, der virkelig giver mening i hverdagen. 

Du behøver ikke et stort, fitnessur for at tracke dine skridt, din træning, din puls og din søvn. Motiv ringen måler diskret på flere parametre, og du har overblik over det hele i et dashboard online. 
Problemet med smarte devices, der understøtter din sundhed og træning, er at de faktisk ofte ikke er så smarte. Designet er mere sporty og kluntet end lækkert og elegant. Der har Motiv virkelig fundet end god løsning. Ingen behøver at vide, at den flotte ring på fingeren er en fitnessmåler. Og designet er er unisex og stilrent. Ringen er vandtæt, og du lader den nemt via din computer.

Men husk hver gang du måler personlige data, så findes ligger den data et sted. Hvad siger den om dit liv? Din sundhed? Og ved du hvem der har adgang til det og hvad de kan bruge det til?

Læs mere om selftracking tingen på mymotiv.com hvor du også kan købe den til ca. 1300 dkk. 

2 Svar
 • Lis
  februar 16, 2019

  Genialt! Har bestilt…hilsen en slytherin alumni

  • Liva Manghezi
   februar 21, 2019

   Hvor er det godt! Kh Elektronista Teamet

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *