Gratis psykologhjælp til Corona karantæneramte

af

Det kan være en psykisk belastning af lande i karantæne pga. Corona virus. Den udfordring tager online psykologvirksomheden We.Care ved hornene og tilbyder nu mulighed til alle Corona-ramte danskere, der ønsker at tale med en autoriseret psykolog.


Direktør i We.Care Linisha Palm forklarer om beslutningen:

Det kan være mentalt hårdt at sidde i karantæne og undvære familie, kollegaer og venner i lang tid ad gangen. Derfor har vi besluttet os for at stille vores autoriserede psykologer gratis til rådighed for at hjælpe dem i denne akutte, svære situation”. 

Psykolog i We.Care, Rikke Nørgaard Elster forklarer, hvordan en karantæne på grund af Corona-virus kan være en følelsesmæssig belastning:


Når man pludselig er ramt af en ny og relativt ukendt global pandemi, kan hjernen reagere på en række måder. Det kan være helbredsangst, hvor man frygter, at en sygdom bliver livstruende enten for én selv eller for ens nærmeste. Det kan også vise sig som stress, fordi man har svært ved at slappe af. Eller det kan være afsavn, fordi man ikke ser sin familie”, fortæller hun. 

Psykologhjælpen hos We.Care foregår online over video og skrift på enten computer, tablet eller mobil. På den måde kan en autoriseret psykolog foretage videosamtaler over en krypteret forbindelse, mens klienten sidder i sit hjem. Danskere med Corona-virus kan gå ind på https://we.care/corona/ og følge de nærmere instruktioner for at modtage gratis psykologhjælp. 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *