JABRA ACTIVE HØRETELEFONER TIL SPORT

af

Af Line_B

D

e ser super fede ud, Jabra’s ACTIVE headphones – med 3 forskellige sæt ergonomisk designede gummi-ørepropper og det hele. Så skulle vel de fleste kunne bruge dem, eller hvad? Næ, jeg kunne ikke – og jeg havde ellers høje forventninger, for det så virkelig godt ud, og startede egentlig også okay.

Jeg tog dem med til styrketræning, med det sæt ørepropper der sad på, da jeg pakkede dem ud. Det gik da også udmærket. De sad godt fast og generede ikke. Lyden var fin og jeg tænkte, at her var virkelig noget der slog mine ellers elskede fitness-høretelefoner.

Men så var det, jeg skulle ud og løbe, og så gik det galt. Men nu sveder jeg ret meget når jeg løber, og da jeg havde løbet lidt og begyndte at svede en del, begyndte headsettet at dreje sig inde i den ene øreprop, og da det gjorde det, begyndte de at gnave og nive og bide mig inde i øret – dét var ikke sjovt. Jeg stoppede flere gange undervejs og forsøgte at justere, men uden at det helt ville lykkes, og til sidst måtte jeg give op og løbe med musik i kun et øre.

Alle der løber – eller dyrker en eller anden form for sport de gerne vil have musik til – ved, at man ikke gider stoppe flere gange undervejs for at justere sit headset, og at det kan være pænt forstyrrende med noget der gnaver inde i øret!

Men der var jo som sagt 3 sæt ørepropper med, så jeg forsøgte med et af de andre – jeg har ret små, og lidt ‘krøllede’ ører, så jeg valgte det mindste sæt. Dem tog jeg så med til styrketræning, men de faldt bare ud hvert andet øjeblik, det fungerede slet ikke.

For sportsfolk er bevægelsesfrihed en afgørende faktor – det siger vist sig selv – og så du’r det ikke, at man skal stoppe op og justere et headset, eller blive afbrudt for at putte øreproppen tilbage i øret. Så kan lydkvaliteten være nok så fed. Og det er den muligvis i Jabra ACTIVE, men hvis man har små ører, der tilmed er en smule ‘krøllede’… Så når man ikke at få den fede lydoplevelse og fornøjelsen af de andre features, for man mister tålmodigheden, når man bliver begrænset i sin udfoldelse.

Jeg havde glædet mig til at teste headsettet på flere parametre: den støjreducerende mikrofon, og de lydisolerende og sved- og vandafvisende ørepropper, men de fungerede så dårligt for mig, at de desværre har ligget mere i min taske end de har siddet i mine ører.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *