Elektronista guider: Lav din egen kabelskjuler

af

Christiane er træt af at have et hjem fuld af grimme ledninger. Og når man ikke kan finde en optimal løsning, så må man jo lave den selv. Elektronista guider til en nem, billig og hjemmelavet kabelskjuler. 

E

n af de største udfordringer ved at have meget teknologi i hjemmet er de mange ledninger som føler med. I mit hjem der er små ormegårde, som vokser ud af utallige stikdåser i nærheden af næsten hver eneste stikkontakt. Det er ikke lykkes mig at finde en kabelskjuler, som rigtig giver mening. Enten er de for dyre eller for grimme eller for ligegyldige. Konsekvensen er nu er gået fuld Marie Kondo, og har taget sagen i egen hånd.

Jeg er som vist også fremgår af videoen på ingen måde begavet med store DIY talenter. Det siger altså noget om hvor let det er at lave den simple kabelskjuler som blev et skønt kreativt projekt for mig og min datter i weekenden. Det eneste du skal bruge er en pæn æske og en hobbykniv.

Sådan gør du:


Identificer problemhjørnet: Hvor skal du igang? Mål din stikdåse så du ved hvor stor din æske skal være.

Find en pæn æske: Du kan finde billige æsker f.eks. i Ikea eller Tiger butikken. Du kan også bruge lidt flere penge og finde æsker hos Normann eller hos Hay. Eller gøre som os. Gå i en skobutik og bed om en pæn skoæske gratis. Så kan du også øve dig uden økonomiske konsekvenser.

Styr på værktøjet: En skarp hobbykniv er optimal. Jeg havde en sløj hobbykniv og en sløv, lille sav. Det var ikke så optimalt.

Og så følger du ellers fremgangsmåden i videoen herover. God fornøjelse! Og hvis du finder bedre løsninger eller har andre gode idéer til at få styr på kabelrodet, så del det endelig i kommentarfeltet herunder.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *