TRE SJOVE SPIL TIL PÅSKEN

af

Påskeferien er over os, og det betyder chokolade så langt øjet rækker. Men når klitterpapiret er pakket væk, og sukker-rushet er ovre, så er der intet som god digital underholdning til at gøre påsken endnu sødere. Vi har samlet tre sjove spil for hele familien, med alt fra LEGO til spøgelser.

Lego-Life-Of-George

Life of George – LEGO til din smartphone

H

vor hurtigt kan du samle en LEGO figur? Og kan du gøre det hurtigere end dem der sidder omkring dig? Det er hvad LEGO’s fantastiske spil ‘Life of George’ handler om. Spillet blander det digitale og det fysiske ved at bruge både din telefon, og rigtige LEGO-klodser.

Til spillet skal du bruge Life of George æsken med LEGO-klodser og et specielt kort, samt en gratis app til din iPhone eller Android telefon. Hver spiller får så 60 sekunder til at samle den figur der vises på din telefon.

Når du så har samlet figuren, og stoppet tiden, skal du scanne den med telefonens kamera og du bliver bedømt på om den er samlet godt nok. Der bliver så delt point ud baseret på hvor hurtigt og godt du har samlet figuren, og sådan går det på runde indtil en vinder er fundet.

lego-life-of-george_599445a

Idéen er intet mindre end fantastisk og leveringen er lige i skabet. At rode rundt i æsken efter de rigtige klodser, febrilsk prøve og sætte dem rigtigt sammen alt imens alle kigger og hepper er en fantastisk cocktail af sjov og ballade. Samtidig er det en dyst om at få flest point, og med 144 forskellige figurer er det ikke lige med det samme at du løber tør.

Life of George er perfekt til børn i alle aldre, og især som et familiespil der blander det fysiske med det digitale er det som skabt til en søndag eftermiddag.

Life of George kan købes i LEGO butikkerne over hele landet, samt på Lego.dk.

App’en er gratis at hente på Google Play og Apple App Store.

 

LEGO City Undercover – Forårets bedste børnespil

Game2_1689323a

Skal det være ren digital LEGO, så er her hvad der meget vel kunne være årets bedste børnespil.

LEGO City Undercover er et hysterisk morsomt og sjovt spil, hvor du som politibetjenten Chase McCain skal fange forbrydere i hele LEGO City. Spillet er som de bedste Pixar film fyldt med humor der fungerer for både voksne og børn.

Til de små er der en masse god slap-stick humor, og til de voksne er der filmreference til højre og venstre. Det hele er endda på dansk, med rigtig gode stemmer så det hele føles som en god film.

lego-city-undercover-wii-u-3

Selve spillet er en blanding af gåder, hvor du skal bygge med LEGO klodser, og sjove opgaver hvor du skal køre LEGO-biler rundt i byen, slås med forbrydere eller klatre rundt på bygninger for at lede efter spor.

Det hele er holdt i en let og morsom tone, men uden det giver følelsen af at det taler ned til de børn der spiller det, eller at det bliver kedeligt for de voksne at se på. Du kan også udforske den store LEGO by, og støde på en masse sjove og skjulte godter.

LegoCityUndercover

Det har aldrig været nemmere for mig, at anbefale et børnespil. Det er meget mere end bare et godt spil til børn, det er et spil der er sjovt for alle aldre, og nok det sjoveste spil jeg har prøvet i meget lang tid.

LEGO City Undercover fås til Wii U (399,-)

 

Luigi’s Mansion 2 – Bedre end Ghostbusters!

lmdmart72wuvt

Hvis man siger Nintendo har man næstne også sagt Super Mario. Den legendariske blikkenslager som alle elsker. Men Mario har også en bror, den ranglede og lidt nervøse Luigi, der altid er en anden række til Mario. Men ikke denne gang! I Luigi’s Mansion 2, er det Luigi der har hovedrollen, og han skal jagte spøgelser.

Udrustet med hans Poltergust 5000 og en lommelygte skal Luigi besøge fem hjemsøgte slotte for at tømme dem for spøgelser. Det hele foregår i bedste Ghostbusters stil med en modificeret støvsuger, der sluger spøgelserne og skaber ravage over det hele.

LuigiMansion2

Som med klassiske Mario spil er det hele holdt i en meget venlig og hyggelig tone, også selvom det er mørkt og måske en lille smule uhyggeligt, så er det aldrig decideret skræmmende. Alle spøgelser du møder har alle et smil på læben, og er spasmagere mere end de er onde eksistenser.

Luigi’s Mansion 2 er dog hele vejen igennem utroligt charmerende, og jeg sad som limet fast foran min maskine da jeg spillede det meget lange eventyr, så du får rigtig noget for pengene.

Luigi’s Mansion 2 fås til Nintendo 3DS (349,-)

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *