Gadget: Futuristisk, trådløs støvsuger

1 Min læsning

Støvsugning er måske ikke din yndlingsbeskæftigelse, og du kender sikkert til bøvlet med støvsugerledningen, som altid er for kort, og som hænger fast i dørkarme og stoleben. Eller frustrationen over støvsugeren, der fylder alt for meget i skabet, og som bare er stor og klodset. Nu er det heldigvis blevet nemmere og sjovere at støvsuge. Det har teknikgiganten Bosch sørget for.

Støvsugning er da trådløs

Fremtidens er trådløs. Det er din støvsuger derfor også, og hos Bosch er den tilmed futuristisk forklædt som en cool Star Wars-lignende stormtrooper. Unlimited hedder den ledningsfrie stangstøvsuger, og er batteridrevet. Som navnet antyder er den ubegrænset og multifunktionel. Det kompakte design kan nemt pakkes af vejen, og som en lille smart detalje bruger støvsugeren samme batteri som den grønne værktøjsserie fra Bosch. Den er derfor et must til moderne familier, som ønsker mere fleksibilitet i hverdagen.

Bosch Unlimited støvsuger koster 3.499 kr. og fås fx på Elgiganten.dk.

Se også Elektronistas gadgetside hver måned i modemagasinet IN.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 4 =

No Comments Yet.