Gadgets til en aktiv sommer

4 Min læsning

Uanset om du er typen, der vil nørde selv de mindste detaljer ved din løbetur eller er den slags bare vil have et overblik over din puls. Så har vi i denne guide samlet de mest essentielle gadgets til en svedig sommer.

Høretelefonerne fra Shockz er designet til dig, der stadig vil høre omverden

Høretelefoner er fantastiske, men når du propper in-ear høretelefoner ind i ørerne, så er det effektivt set to propper der laver en forsegling rundt om din øregang, og forhindrer omverdens lyde i at komme ind. Hvilket jo er smart, når du vil lytte til din musik men ikke når du også skal være opmærksom på hvad der sker omkring dig.

Men Shockz OpenFit Air høretelefonerne er ganske anderledes sammenlignet med stort set alle andre høretelefoner der findes. I stedet for at blokere din øregang, hviler Shockz høretelefonerne udenfor dit øre, og i stedet manipulerer de knoglerne uden på dit øre og sender lyden gennem dem.

I praksis betyder det, at du ikke propper din øregang til. I stedet hviler Shockz høretelefonerne udenpå dit øre, og efterlader dig så stadig fri til at lytte til dine omgivelser, samtidig med at du kan høre din podcast eller musik.

Det gør at Shockz høretelefonerne er særdeles velegnede til dig der skal ud og løbe, men samtidig gerne vil bevare bevidstheden om hvad der foregår rundt omkring dig. Fordi at du altid kan høre hvad der sker omkring dig, så betyder også at hvis du løber en tur med tung trafik i nærheden, så vil trafikken højst sandsynligt overdøve hvad end du hører.

Shockz OpenFit Air fås til 1076,- kr

Jabras nyeste høretelefoner leverer uovertruffen lyd, fremragende pasform og er en solid løbe-makker

Hvis du ikke er vild med det lidt alternative design i Shockz, så finder du nogle mere traditionelle høretelefoner i Jabra Elite 10 Gen 2 og deres sporty alternativ Jabra Elite Active 8 Gen 2.

Begge udgaver byder på fremragende lydkvalitet, og et design der gør at de sidder fremragende i ens ører, og næsten som om de svæver. 

Denne nye “Gen 2.” udgave af høretelefonerne leverer endnu bedre lyd end sine forgængere, med en endnu bedre pasform og så er de resistente over for det meste du kan udsætte dem for under en løbetur. Har du samtidig behov for, at kunne høre omverden, kan du også slå en funktion til, som lader lydene fra dine omgivelser blande sig med hvad end du hører og dermed giver dig et bedre overblik over dine omgivelser.

Hvis du er til mere traditionelle høretelefoner, så finder du i Jabras modeller nogle af markedets bedste til dig, der vil ud og løbe en tur, men samtidig ikke gå på kompromis med lydkvaliteten.

Jabra Elite 10 Gen 2 fås til 2.199,- kr og Jabra Elite 8 Active Gen 2 fås til 1.799,- kr.

Withings Scanwatch Light er et smartwatch til motionisten, der også vil have et normalt udseende ur

Hvis du samtidig med din løbetur har brug for et godt overblik over din puls, og hvad der ellers foregår i kroppen, så er det moderne smartwatch en uundværlig makker til løbeturen.

Hvilket smartwatch man har brug for afhænger kraftigt af dine behov. Hvis du ikke har større behov end at vide hvad din puls er, distancen du har løbet og andre basale indsigter, så er et mere simpelt smartwatch som Withings ScanWatch Light et oplagt bud.

Her får du et stilrent ur, med de basale fitness funktioner men samtidig også et smartwatch hvor skærmen ikke fylder det hele. I stedet er skærmen blot en lille cirkel i toppen af uret, mens resten af urskiven er dedikeret til et klassisk analog ur. Det giver en helt unik blanding af det klassiske og moderne, samtidig med at du stadig kan få et overblik over notifikationer og løbende indsigt i dine præstationer, når du er ude og løbe.

Det er ikke et hardcore motionsur, så hvis du vil have ultra præcis puls information, der opdateres i real tid, skal du og erhverve dig et Apple Watch eller et af Garmins løbeurer

Scanwatch Light fås til 1.655,- kr.

Garmin Forerunner 165 er enhver løbers drøm

Hvis du derimod har brug for alt den viden, du kan rage til dig, når du er ude og løbe, så skal du kigge på Garmin Forerunner 165. Garmin urer har længe været et af de foretrukne ure til løbeentusiaster, og det er med god grund.

Det er robust, har indbygget GPS og så holder det øje med alle aspekter af din krop imens du løber. Uret er først og fremmest bygget til, at give dig bedre træningsresultater, med fokus på alt fra restitution til hvordan din søvn påvirker dig dagen efter (hvis du har uret på mens du sover). 

Garmin har også inkluderet et veludbygget træningsprogram, som kan coache dig til at blive en bedre løber ved hjælp af træningsprogrammer, som automatisk tilpasser sig dig og dine evner.

Og så er det selvfølgelig også et helt normalt smartwatch, med mulighed for kontaktløs betaling og styring af din telefon.

Garmin Forerunner 165 er set til 1998,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 19 =

No Comments Yet.