Gode nyheder til Insta-fans

2 Min læsning

Så er der gode nyheder til Insta-fans. Instagram har efterhånden vundet stort indpas på danskernes smartphones. Er du en af de mange Insta-fans som længe har været afhængig af det visuelle sociale medie, så kan du måske nikkende genkendende til en del mangler, men det laver den seneste opdatering delvist om på.

3-Search_Top_Places

Appen er primært som du kender den med filtre og hastags og den slags, med med den nye tilføjelse, at søgefunktionen har fået en ordentlig tur.

I anden fane finder du stadig en række personer som Instagram finder relevante for dig, men trykker du på søgefeltet kommer nogle nye muligheder frem: Top (som viser en blanding af dine mest brugte hashtags eller personer eller dem du har søgt mest efter), personer og tags (som hele tiden har været der) og til sidst steder, som er det mest interessante ved netop denne opdatering.

Du kan nu søge på geotags (og hvor har det da været længe undervejs) hvilket vil sige, at hvis dine med-instagrammere har været til den samme koncert som dig, så kan du se de billeder, der er tagget på koncertstedet. Det er altså ret smart og en fin måde af udforske interessante billeder på fra en specifik lokation.

Den opdatering, vi har fået adgang til i Europa, er ikke helt ligeså omfattende som den i USA, men det er en forbedring af måden, du kan udforske billeder på, og helt klart noget appen har manglet. I den amerikanske version kan du se det instagram kalder organiseret samling, som viser udvalgte billeder inden for et bestemt tema.

En anden ting som ikke er helt så ny, men som også har manglet længe, er muligheden for at lave rammer med flere af dine billeder kombineret inde i selve appen og ikke i en anden app.

Instagram har med Layout skabt denne mulighed. Du skal bare hente appen og så kan du direkte fra Instagram arrangere dine billeder i rammer.

Instragram Layout

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + 3 =

No Comments Yet.