Gør sommerens beach party nostalgisk – og måske lidt brugt

2 Min læsning

Skab en super sommerstemning med de rette gadges og musikken, der passer til.

Prøv at tænke lidt retro, når du planlægger fest og ballade til sommerens glade stunder. Alt behøver ikke at være det seneste nye i hverken teknik eller i musik. I gamle dage kunne man også feste – rigtig godt endda.

Måske lyder det lidt støvet, slidt og brugt i unge øren. Men prøv at tænke lidt kreativt, så kan du lynhurtigt bygge bro mellem generationerne. Bed dine gæster om at klæde sig i gammelt sommerkluns. Klassiske bikinier og badedragter, en romantisk solparaply, evigt velfungerende sommerdrinks som f.eks. gin og tonic eller punch. Indram det hele med musik. Sommerhits fra flere årtier – helst afspillet fra vinyl og en pladespiller. Måske endda en rejsegrammofon på batteri. Det skratter lidt, men stemningen er varmere og mere hyggelig end fra moderne tekno-lyd.

Alternativt til grammofonen kan man bruge en klassisk Walkman med kassettebånd. Den er kun 30-40 år gammel, men allerede en ægte oldie, som man kan finde gode eksemplarer af på brugtmarkedet. Meen selvfølgelig. Man kan da også bruge sin smartphone og streame musik til – det går an, selv til en sommerfest i retro-stil. Husk blot, at mobilen helst skal være vand- og støvtæt, hvis den skal bruges på stranden. Og ja – de mange smarte nye Bluetooth-højttalere på batteri kan sagtens spille gammel beach music. Det lyder tilmed godt.

Til sidst lige musikken. Her er 10 sommer evergreens, som helt sikkert skal med til sommerfestivitasen:

Beach Boys – ”Good Vibrations”

Katrina & Waves ”Walking on Sunshine”

Don Henley – ”Boys of Summer”

Eddie Cochran – ”Summertime Blues”

Bananarama – ”Cruel Summer”

Louis Armstrong og Ella Fitzgerald – ”Summertime”

Birthe Kjær – ”Sommer og sol”

Mungo Jerry – ”In the summertime”

Bruce Willis – ”Under the Boardwalk”

Alice Cooper – ”School’s Out”
I samarbejde med DBA Guide

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 4 =

No Comments Yet.