3 LUKSURIØSE TIPS TIL GOLFENTUSIASTEN

2 Min læsning

Trænger golfgearet til en digital overhaling, så er her 3 tips, der med garanti vil give dit golfudstyr en luksuriøs makeover.

1. Garmin ApproachTM  S3 Golf-ur med touch skærm

Det sporty designerur er vandtæt og har en højopløselig touch skræm, der kan betjenes med golfhandsker, uret har 27.000 internationale baner præinstalleret og dækker næsten alle danske baner. Approach S3 viser afstanden til greenens forkant, bagkant og centrum, med løbende opdatering, efterhånden som du nærmer dig. Dækningen af baner udbygges løbende, og du kan gratis hente de seneste informationer, inden golfturen.

Garmin ApproachTM S3 fås både i hvid med rød staffering og i sort med grå staffering, urets skærmfarve kan nemt indstilles til enten hvid eller sort. Uret kan blive dit for 2.399 kroner. Se hele Garmins Approach golf-serie

2. Digital Golf Gamebook nu som app

Nu kan du hurtigt forvandle din smartphone til en digital gamebook med app’en Golf Gamebook, helt gratis. Den indbyggede chatfunktion giver dine venner mulighed for at følge og kommentere dit spil, imens spillet er i gang.

App’en har også en nem kamera funktion, hvor du hurtigt kan dele de bedste øjeblikke på greenen, med vennerne på facebook. Golf Gamebook app’en kan downloades gratis i iPhones AppStore og Androids GooglePlay

3. Lækker Ferrari Golf Collection

Det er ingen hemmelighed, at italienerne ved en ting eller to om stil og performance, det forklarer det nyeste samarbejde mellem Ferrari og Cobra Puma Golf, der har udviklet Ferrari Golf Collection, en serie af eksklusivt og stilfuldt golfudstyr, der kan købes online fra 1. juli.

”Ferrari Golf Collection Driver er et kunstværk, arbejdet med Ferrari ingeniører har skabt en virkelig imponerende driver, der reducerer træk og leverer hurtige køllehoved hastighed.” Udtaler Tom Preece fra Cobra Puma Golf.

Hele golfsamlingen er stykket sammen i perfekt harmoni ved fusionen af Ferrari aerodynamiske ingeniører og Cobra Puma Golf ingeniører, som alle gør brug af førsteklassesmaterialer til at levere den største i stil og ydeevne. Du kan se hele Ferrari Golf kollektionen her

Er du vild med digitalt gear til din samling, så kan du også læse artiklen om sensoglove den digitale golfhandske.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + 10 =

2 Comments
 • Peer
  juni 29, 2012

  Hej CoolStuff,

  Fede ting – apropos nummer 2, så er der kommet mange apps som man kan donwloade, som kan gøre lidt af det samme som nummer 1: Garmin Approach.

  Kunne være i kunne lave en oversigt til golfnørder med smartphones :-) ?

  Peter

  • christiane
   juni 29, 2012

   Hej Peter

   Det var da en god idé. Det ikker vi på.

   kh
   Christiane- Elektronista.dk