GRATIS OVERNATNING I NEW YORK

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Siden denne artikel blev publiceret har jeg forgæves forsøgt at unsigne fra Homeexchange. Jeg benytter nu AirBnB og vil gerne slippe for både mails og at have min konto liggende. På trods af utallige forsøg og mailkorrespondance med kundeservice er det endnu ikke lykkes. Jeg bliver ved med at få spammails og min konto er stadig aktiv. Jeg kan derfor på ingen måde længere anbefale HomeExchange, men anbefaler på det varmeste tjenesten AirBnB i stedet til alle der ønsker billig bolig på ferien i udlandet.

Sidste år tilbragte jeg 3 uger i en fantastisk lejlighed i Brooklyn kun 2 subway stops fra pulserende New York City. Det kostede mig ikke en krone. 

Om aftenen nød min familie og jeg vores aftensmad med udsigten over Manhattan fra en dejlig tagterasse. Og hvad kostede sådan en luksus oplevelse os så? Ikke en krone! For på samme tid (lige set bort fra de forskellige tidszoner) sad ejeren af lejligheden og drak vin på min altan i København. Vi lavede simpelthen en byttehandel gennem sitet Homeexchange.com Her er det nemlig muligt at bytte boliger fra Mumbai til Sao Paulo og fra den franske Riviera til Canadas vildmark.

Homeexchange er en slags dating for boliger. Du skriver en profil og fortæller hvad du leder efter. Og så er det ellers bare at se hvad der dumper ind af tilbud. Jo mere populært et sted du søger, jo mere aktiv skal du selv være. Søg på de forskellige boliger i området og tag kontakt til ejeren.

Det er nu du skal igang, hvis du vil bytte i sommeren 2012.

Et gebyr på ca. 50 kr. om måneden holder useriøse annoncer væk.

Hvis du også har gode erfaringer med boligbytning så del endelig din historie herunder til inspiration for andre. Spread the love!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × five =

1 Comment
  • Anni
    februar 16, 2012

    Det er jo ikke helt det samme, men jeg har haft fantastiske erfaringer med Couch Surfing.

    Det er garanteret lidt mindre komfortabelt og privatlivet er begrænset, men til gengæld møder man lokale – det er guld værd.