GRATIS TELEFONI MED iPHONE

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg er helt oppe at ringe (pun intended) over Viber. En applikation til iPhone som gør det super nemt at ringe gratis til andre iPhonebrugere, som også har Viber installeret. Viber har været så smart at tage udgangspunkt i iPhones design, hvilket betyder, du ikke engang føler, du forlader iPhone universet.

Præcist som du kender det, er der favoritter, seneste opkald, keypad og selvfølgelig dine kontakter.  Det ultrasmarte er, at der er et lille nuttet, lilla Viber logo udenfor de venner, som også bruger Viber. Nemt at se hvem man så kan ringe gratis til. Hver gang en ny kontakt downloader Viber app’en får du lige en sms om at din ven nu også bruger Viber.

Teleselskaberne jubler næppe over Vibers gratis telefoni, men nu betaler vi jo penge for internettrafik, og det er jo præcis hvad det her er.

Det eneste minus jeg har oplevet indtil videre er, at det godt kan taget et par sekunder med “hallo? hallo?” inden samtalen lige går igennem. Men så er den til gengæld også meget nærværende. Som et godt Skype opkald.

Kender du Viber? Hvordan bruger du det?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + two =

2 Comments
  • Meik
    januar 28, 2011

    Det er jo fint – men hvorfor ikke bare bruge skype som alle andre har i forvejen?

  • Rogti sara
    november 23, 2013

    Godt