GULD TIL ØRET LYDER GODT

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Tidligere betød udtrykket at få guld til øret, at man fik nye dyre øreringe. I dag menes der ikke nødvendigvis det samme – og slet ikke efter ankomsten af Happy Plugs.

øretelefoner af guld 1

Happy Plugs er verdens første øretelefoner, som er fremstillet helt i 18 karat guld. Designet og håndlavet af en guldsmed i Stockholm.

Andre øretelefoner findes med guldbelægning, men dette er den ægte vare med 32 gram af det ædle metal til at formidle gyldne toner i brugerens øren.

Salget indledes snart via Happy Plugs online butik, og man skal sørge for et velspækket kreditkort, før man overhovedet kommer i betragtning til at købe et sæt øretelefoner af guld.  Happy Plugs vil nemlig have 95.000 svenske kroner for et sæt.

Happy Plugs understreger dog, at man gerne vil sælge andre øretelefoner til folk, der ikke måtte have råd til de gyldne. Mere ordinære Happy Plugs i to forskellige udgaver og i mange glade farver koster mellem 249 og 349 SEK.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − 2 =

No Comments Yet.