Håndfri mobil på en helt ny måde

2 Min læsning

Povie-halsbåndet gør det både nemmere at skyde selfies og optage videoer med din smartphone. Samtidig har du begge hænder ledige til andre gøremål.

povie hals foto 8 ny

Folk æææælsker at tage selfies og dele små videoer med andre via sociale medier, blogs og egne hjemmesider.

Smartphones er en herlig hjælper til formålet, men kræver som regel, at man har mindst én hånd optaget med at holde mobilen – ofte begge hænder, når billedet skal være rigtig godt.

Strittende selfie sticks kan selvfølgelig bruges, men de dur ikke rigtigt til at tage andet end selfies. Hvis man vil tage billeder af andre eller andre ting, må det foregå manuelt med hænderne i brug.

Måske den nye Povie gadget kan ændre på det faktum.

povie halskæde 4

Povie er en halskæde med smartphone-holder, hvor man kan montere sin mobil med både fronten fremad (til selfies) eller bagsiden (til mere detaljerede fotos).

Povie kan godt se lidt ud som en joke, men efter sigende er ideen slet ikke så tosset. Den fungerer i praksis og minder lidt om, at man har sit fotokamera hængende på maven.

Halskæde med holder vejer 66 gram og kan bære en smartphone på op til 235 gram. Det vil sige langt de fleste mobiler – selv de helt store.

povie hals på bord 7 ny

Povie er designet, så det er nemt at justere og fastholde en bestemt vinkel for ens smartphone. Derfor kunne Povie f.eks. være ideel til at optage videoer af, hvad der foregår foran en. Samtidig har man begge sine hænder frie til andre gøremål.

Den kombinerede halskæde og smartphone-holder er fremstillet af solidt ABS plastik og aluminium. Holderen kan også bruges til at parkere sit smartphone-kamera på f.eks. et bord, hvor det optager videoer af personer og dyr i lokalet.

Edelkrone tager 45 euro eller ca. 340 kroner for Povie-halsbåndet. Se det i funktion i denne video:

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 6 =

No Comments Yet.