Gourmet og luksushoteller på iPaden

2 Min læsning

Af: Sidsel Birkholm

Har du hang til gourmetmad, flotte restauranter og boutiquehoteller? Så er app’en fra Great Global Chefs lige noget for dig.

Great Global Chefs fokuserer på mad lavet af kokke på Michelin-niveau. I denne app er de gået i partnerskab med en hotelkæde, der ejer en række uimodståelige små og personlige luksushoteller, hvorfra mange af kokkene arbejder til daglig. Og med den kombination er der basis for at drømme sig hen til yderst lækker mad og skønne steder at holde ferie.

Billederne er helt fantastiske og får min mund til at løbe i vand. Jeg får virkelig lyst til at prøve at lave alle retterne, men kan også godt se, at det er noget jeg skal sætte god tid af til, da mange af retterne er ret avancerede. En god mulighed til forret ville være en sashimi lavet af laks med chipotle mayonnaise og sprøde ris. Til hovedret frister en røget hummer med pastinakpuré og paprikasmørsovs. Desserterne ser endnu mere fantastiske ud og en dessert med kirsebær og bitter chokolade i forskellige teksturer med kirsebærsorbet lyder heller ikke helt dårligt.

App’en er meget brugbar, da det er let at søge rundt efter opskrifter. Du kan for eksempel både søge efter sværhedsgrad og efter de forskellige kokke.

Og bedst af alt. Når du har sat din menu sammen, kan du føje alle retterne til en indkøbsliste, der opsummerer alle ingredienserne på en overskuelig måde. Du kan selvfølgelig også gemme dine favoritopskrifter. Og derefter gå på opdagelse i de lækre hoteller.

Kunne du også have lyst til at blive forkælet på et godt hotel med lækker mad?

Se mere på www.greatglobalchefs.com

Great Global Chefs kan downloades fra Apple App Store og er gratis. Findes kun til iPad.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 − one =

No Comments Yet.