High tech vintage til dine gadgets

2 Min læsning

Af @christianevejlo

En svensk designer har ladet sig inspirere af sin bedstefars gamle tasker og kufferter, og det er der kommet en både retro, moderne og techvenlig taskeserie ud af. 

Jeg er altid på udkik efter lækre tasker som kan bære mine gadgets med stil. Det er ingen selvfølgelighed, at en computertaske eller et smartphone cover ser godt ud, selvom det beskytter fint. Og der er heller ikke nogen garanti for at en taske som tilfældigvis lige kan bære en computer også er original i sit design. Men det er taskerne fra det svenske firma Holger rent faktisk.

Med udgangspunkt i et retro-look designer Holger Bags en skuldertaske, en briefcase og en rygsæk (til alle jer cykelfolk der har savnet noget lækkert på ryggen).

Screen Shot 2014-08-20 at 23.50.49

Den mest originale Holger Bag er rygsækken som nærmest ligner et tornyster. Der er hipster smartness for alle pengene og det drejer sig om 249 Euro. Tasken er lavet af genbrugsmateriale af vulkaniseret fiber (aner ikke hvad det er men det lyder dejlig nørdet) og læder uden på.

Screen Shot 2014-08-20 at 23.50.57

Er man mere forretningsmandstypen er Senior modellen den seriøst briefcase. Den kan indeholde både en 13″ laptop, en tablet og en telefon. Prisen er 229 Euro.

Screen Shot 2014-08-20 at 23.51.05

Den mindste taske i kollektionen er den lille iPad taske Junior modellen. Det er en håndtaske, når man ikke skal have alt grejet med. Kan godt lide remmen som oser lidt af sport.

Alle Holgerbags.com taskerne har en lækker sådan lidt grumset læderoverflade. De er lavet af genbrugsmaterialer og findes i faverne blå, brun, grøn, stort og orange. Med tasken følger en powerbank til telefonopladning. Bag virksomheden og designet står svenskeren Johan Tunebjerg.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 1 =

No Comments Yet.