Hold angst og uro fra døren gennem Corona krisen

2 Min læsning

Har du uro i hele kroppen? Bekymrer du dig det meste af tiden? Har du svært ved at sove om natten? Corona situationen lægger stort pres på vores mentale helbred, men der er hjælp at hente, og lige nu er meget endda gratis. Elektronista har samlet nogle digitale tips som kan hjælpe dig gennem krisen uden panik. Og husk at følge mine tips i #nytfrayogamåtten i mine stories på Instagram.

Mere ro med CALM– meditationsapp som hjælper med at reducere stress, mindske angst, opbygge selvværd og give bedre søvn. Der er en del gratis indhold, men husk at du måske gerne vil give penge for en god bog. Hvorfor ikke gøre det samme for en god app? Du kan bruge vejrtrækningsøvelsen herunder. Brug den hver gang du føler dig overvældet.

DBekæmp angsten med DARE – Et omfattende program som gennem website, app og video hjælper dig af med din angst. Lige nu med særlig fokus på Corona. Du kan se videoen herunder og finde tips til hvordan du håndterer situationen.

Gratis hjælp til uro og angst med Sanvello– app som hjælper med at bekæmpe angst. Du får tips gennem hele dagen. Lige nu er premiumversionen gratis

Mere balance og afslapning med Headspace– meditationsapp. Lige nu giver Headspace gratis adgang til en hel sektion lavet specifikt til den usædvanlige situation vi er i nu. Der er hjælp til søvn og meditationer som skaber ro og gør at du kan acceptere og udholde situationen, selvom den er svær.

Gratis psykologisk rådgivning med WeCare– Sitet der yder online psykologhjælp. Alle kan fra sofaen booke en session med en psykolog, og det kan måske være en god idé hvis dagene er lidt hårde lige nu. Er du selv ramt af Corona kan du faktisk få gratis hjælp lige nu.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × five =

No Comments Yet.