Husker du Wii Sports? Nu er efterfølgeren klar til Nintendo Switch

3 Min læsning

Husker du Wii Sports og dengang du svingede en fjernbetjening foran fjernsynet? Nu får du chancen for at gøre det hele igen med Nintendo Switch Sports

Tilbage i 2006 ændrede gaming sig for alvor da Nintendo Wii kom til verden, og det medfølgende spil “Wii Sports” fik alle til at spille virtuel tennis foran fjernsynet. Wii Sports var et enormt kulturfænomen. Det blev en del af pensionisters hverdag, som deres daglige motion. Det var let at gå til, og samlede flere generationer foran fjernsynet med et spil, der var til at forstå uanset hvem man var.

Og nu 16 år senere er Nintendo klar med ‘Nintendo Switch Sports’ der følger op fra den originale Wii succes.

Præcis lige så magisk, som for 16 år siden

Præcis som med Wii Sports, så bliver du i ‘Nintendo Switch Sports’ præsenteret for en håndfuld forskelliges sportsgrene og fælles for dem alle er, at du skal op og stå foran fjernsynet og svinge controlleren.

I badminton, tennis og bowling skal du gøre præcis som i virkeligheden, ved at kopiere de typiske armbevægelser de sportsgrene bruger. Det hele er dog kogt ned til essensen af hvad de består af. I badminton kan du påvirke vinklen og styrken på dine skud, men du skal ikke bekymre dig som positionering eller vride dine håndled i særlige vinkler. Det samme gør sig gældende i bowling og tennis, hvor du bare skal lave de overordnede bevægelser og ikke dedikere dit liv til at lære at lave den perfekt strike.

https://youtu.be/U8v6HzpCWl0

I de tre resterende spil (fodbold, sværdkamp og volleyball) er der en smule mere kompleksitet tilstede, og du skal udover at bevæge din krop også forholde dig til knapperne på controlleren. Det er nødvendigvis ikke skidt, men særligt fodbold er svært at samle op og komme hurtigt igang med. Til gengæld er det også et af de mest vellykkede spil i pakken takket være dets øgede kompleksitet.

Men uanset om du spiller de mere simple spil som bowling, eller dedikere weekenden til at blive mester i fodbold, så er det stadig lige så magisk at svinge armene foran fjernsynet som for halvandet årti siden. Det at se ens digitale figur løfte armen i takt med at du selv gør det, er fantastisk og indlevelsen det skaber er ulig hvad de fleste spil kan tilbyde.

Specielt hvis du spiller sammen med familie eller venner i det samme lokale (du kan også spille online og vinde nye kostumer til dine figurer), løfter spillet sig selv op på et helt nyt niveau.

Hvis du vil have et spil at samle hele familien om derhjemme, så er Nintendo Switch Sports en ideel måde at gøre det på. Her kan alle være med og have det sjovt.

Nintendo Switch Sports fås til Nintendo Switch og er set til 299,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + four =

No Comments Yet.