Hvad er en bitcoin? Ordbog med teknologiske udtryk giver dig svaret

1 Min læsning

Algoritmer, Big data, Bitcoin, Machine learning, Encryption, Artificial Intelligence osv. Det er med garanti ord, du i den ene eller anden sammenhæng er stødt på, men hvad er det nu liiiiiige det der blockchain er? Og nej, en cookie er selvfølgelig ikke en småkage til kaffen. Men hvad er det så?

Nye teknologier medfører nye udtryk. Og hvis du ikke vil ligne et stort spørgsmålstegn næste gang, nogen siger Deep Learning, så skal du kende sidewaysdictionary.com. Det er en genial hjemmeside, der (på engelsk) forklarer de teknologiske udtryk ved hjælp af eksempler, som du med garanti vil kunne genkende fra din hverdag.

Ikke nok med at siden er lærerig, formår den også at forklare tech buzzwords med et godt glimt i øjet. Se fx forklaringen på Ad blocking herunder.

Se også Elektronistas gadgetside hver måned i modemagasinet IN.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 7 =

1 Comment
  • Rasmus Gyldenvang
    juli 6, 2022

    For mange mennesker kan artikler som denne være en god grund til at dykke ned i emnet cryptocurrencies. Det havde jeg med handel med handelsrobotter. Jeg læste artiklen på https://cryptodaily.no og indså, at jeg bare skulle forstå det og lære at handle med bots. Fordi kryptovalutaer er næsten et ideelt miljø for algoritmer. I betragtning af at markederne har en enorm volatilitet, og at de også arbejder hver dag uden weekender, kan du skrive en bot, der vil arbejde for dig hele tiden, og du vil få en fremragende passiv indtjening på kryptovaluta.