Hvordan passer vi på børn og unge på nettet?

1 Min læsning

Historierne lander hele tiden i medierne. Børn som har haft ubehagelige oplevelser på nettet. Unge som har delt billeder af hinanden uden samtykke. Dit barn er på snapchat, Instagram, facebook og sikkert mange flere online communities, du aldrig har hørt om. Mange forældre ved ikke, hvordan de skal tale med deres børn om livet på de sociale medier. Computeren, tablet’en og mobiltelefonen giver barnet adgang til hele verden. Men også verden adgang til barnet. Og hvad gør vi så som forældre for at beskytte de små og samtidig ruste dem til det til tider hårde liv på nettet?

Christiane Vejlø taler med Lykke Møller Kristensen, hvis egne børn har oplevet mobning og chikane fra pædofile. Lykke har nu skrevet bogen Børn og sociale medier – en guide til forældre med børn på sociale medier. Vi snakker også om, hvordan Kina er lysår foran vesten, når det gælder schweizerkniv-app’en Wechat. Hør podcasten her eller i din yndlingspodcast-app. 

Shownotes

Sjovt gammelt klip om internettet- med Jes Dorph

Hvad skete der lige der??? Var de ikke døde? Nokia ansætter Angry Birds direktør

Lykkes appbefaling: Dinero som hjælper selvstændige med at holde styr på regnskabet

Kina viser vejen for, hvordan fremtidens apps kommer til at se ud. Se klippet her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − one =

1 Comment