Hyperlapse: Speed up your life

1 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Hyperlapse er Instagrams ekstremt hypede nye app. Instagram Hyperlapse

Instragram har udviklet en app som som lader dig optage en video og derefter giver dig muligheden for at speede den op. Håbløst eller helt genialt? Det er svært at sige, dog har et kig rundt på sociale medier den sidste uges tid vist eksempler på hurtigspisning, lyn-rundvisninger samt ekstremt hurtigtløbende kæledyr. I korte træk optager du en video og har derefter muligheden for at speede den op op fra x1 til x12.

App’en er clean i opsætningen og egentlig ret lækker at se på og arbejde i. Dog må jeg sige at den præsentationsvideo og de eksempler der vises i starten er laaaangt mere lækre end hvad virkeligheden viser når jeg ser eksempler på Instagram og selv forsøger mig frem. Tanken bag app’en er måske en hel del bedre end udfaldet og ærligt så er jeg en smule i tvivl om hvor alt den virak der har været omkring denne app kommer fra. I beskrivelsen skriver udviklerne at app’en er udstyret med “Instagrams interne biografstabilisering” som skal give en biografligende kvalitet og her tror jeg at det er nødvendigt med mere end en app, det kræver vist også en del øvelse og lidt fotoskills.

Har du selv hyperlapset eller set gode eksempler, så del dem gerne i kommentarfeltet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 1 =

1 Comment
 • Jørgen Vrang Jørgensen
  september 3, 2014

  Hej Christina
  Jeg mener at kunne huske at du i et af dine programmen for noget tid siden omtalte en app hvor man kunne tage billeder at papir man ønskede at arkivere det var hurtigt og du mente at det var et godt produkt
  Kan du hjælpe med hvad det er for en app / adgang
  På forhånd tak