Ingen ulykker eller lange køer, tak: Sommerferiens vigtigste apps

3 Min læsning

Juni lakker mod enden, og for de fleste betyder det tid til at holde en dejlig sommerferie. Her på redaktionen ser vi også frem til at nyde solen både i og uden for Danmark, selvfølgelig med nogle helt essentielle apps med i kufferten.

Pak kufferten med disse essentielle apps

 1. Nej tak til ulykker eller dyre forsikringsgebyrer med Undo! Man kan ikke forudsige uheld og ulykker, men man kan forberede og forsikre sig imod dem. At tjekke op på din forsikringssituation, inden du tager ud at rejse, er vigtigt. Hvis ikke du er forsikret eller gerne vil prøve noget nyt, anbefaler vi appen Undo. Undo er en helt ny måde at tænke forsikring på, og brillerer på brugervenlighed, lav pris og fleksibilitet. Undo registrerer fx selv, når du rejser til et andet land – på den måde betaler du kun for din rejseforsikring, når du reelt er ude at rejse. Har du allerede en god forsikring, anbefaler vi, at du tjekker op på, om de har en tilhørende app – så har du altid dine policer tæt på dig! Undo-appen kan downloades gratis her, og forsikringerne starter fra 5 kr./måneden.
 2. Storbyferie med offline-kort fra CityMaps. CityMaps2Go er en app, vi bliver ved med at downloade, når vi skal ud at rejse her på redaktionen. Konceptet er enkelt: Et offlinekort over stort set alle byer og lande i verden, hvor du kan indtaste adresser, se din egen location og udforske nærliggende restauranter og oplevelser, mens du er på farten. Dit første offline-kort på CityMaps2Go er gratis, og appen kan hentes til iOS her og til Android her.
 3. Undgå køen i lufthavnen med CPH Airport. Mere tid til afslapning og mindre ventetid – det lyder godt, ikke? Én af de måder, du kan slippe for unødig kø og ventetid, er ved at tjekke op på situationen i fx lufthavnen, inden du tager af sted. Med CPH Airport-appen kan du følge køen i security i Københavns lufthavn live og dermed have et pejlemærke af, hvornår du skal tage hjemmefra. Du kan også bruge appen til at holde styr på dit fly og få overblik over de mange restauranter og caféer i lufthavnen. Der findes mange apps til lufthavne på internationalt plan, så det er værd at tjekke om netop din feriedestination har en lufthavns-app inden afrejse. CPH Airport kan hentes gratis til iOS og Android her.
 4. Underholdning til solstolen med Mofibo. Indimellem al praktikken skal vi også have hentet nogle apps ned, der kun er til underholdning. Mofibo skal vi bruge til at lytte på lydbøger, mens vi ligger i solstolen eller på stranden og kobler helt af. Appen er gratis, men for at lytte til lydbøger skal du have et abonnement hos Mofibo (priserne starter ved 129,- kr/måneden, men du kan få de første 14 dage gratis). Du kan downloade Mofibo til iOS og Android her.
 5. Hold luksuriøs ‘stay-cation’ med Wolt. Bliver du hjemme og holder skansen i Danmark? Det lyder skønt, den danske sommer er også noget ganske særligt. Men når nu du lader sydfrugterne forblive upakkede, må du altså gerne forkæle dig selv lidt ekstra. Vi anbefaler at bestille take-away til en aften i det fri med madudbringnings-appen Wolt, der kan downloades gratis til iOS her og til Android her.
 6. Hold ferie trygt og sikkert med Udenrigsministeriet i lommen. Danmark er på mange måder et digitalt forgangsland, og Udenrigsministeriets rejseapp er et godt eksempel. Hvis du downloader appen Rejseklar, kan du holde dig opdateret på Udenrigsministeriets rejsevejledninger, tilmelde dig Danskerlisten og finde kontaktoplysninger til den nærmeste ambassade. Du kan downloade Rejseklar gratis til iOS her og til Android her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − 10 =

3 Comments
 • Johansen
  juni 28, 2019

  Så er jeg klædt på til sommer! Super fed guide – tak!

 • Torgunn
  juli 2, 2019

  Så fint, gode Apps

 • Kasia Gasparski
  juli 2, 2019

  Tak for brugbare anbefalinger