JA DU BURDE DA SKRIVE DAGBOG

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der sker masser af vigtige ting i dit liv hver eneste uge, og der kommer en dag, hvor du vil ærge dig over ikke at have skrevet noget ned. De sjove ting dine børn siger, de skæve tanker du selv har, de oplevelser som gør en forskel i hverdagen. Momento app’en er den nemmeste og mest overskuelige måde, du kan føre dagbog på. 

Momento er en privat app. Det vil sige, at du i modsætningen til Facebook og Twitter ikke automatisk deler hvad du skriver til en masse mennesker. Du kan med andre ord godt skrive alle de personlige ting i Momento uden at frygte andre lægger øjne på dem.

Den helt nemme løsning er at give Momento adgang til de øvrige steder, hvor du offentligt deler information og billeder fra din dag. Det kunne være Facebook, Twitter, Flickr, Instagram og Foursquare. På den måde fører du automatisk dagbog over dine aktiviteter ét sted selv de dage du har særlig travlt. Du kan også lave små indlæg direkte i Momento og tagge dine tanker med f.eks. de personer du skriver om, den lokation du befinder dig på eller temaer du skriver om.

Momento tilbyder mulighed for backup af hele din dagbog, så du er sikker på at kunne have beretningerne fra dit liv selvom der skulle ske noget med den data du samler i app’en.

Momento koster 12 kr. i Apples apps store. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

2 Comments
  • Christina
    februar 10, 2012

    Syntes det er super med sådan en dagbogs app:) men tænker at der vel må komme et tidspunkt hvor sådan en “lukker ned” og ikke fungere mere, eller hvad ved jeg. Så står man der og selvfølgelig kan man håbe på at den backup de har reelt fungere:-) men det lyder godt og hvorfor ikke prøve!

  • Nette
    februar 13, 2012

    Jeg kan kun finde den til 18 kr, men det burde være den samme?