JAMIE OLIVER PÅ DIN MOBIL

2 Min læsning

Elektronista har fået en madredaktør! Hvad har gourmetmad med teknologi at gøre, kunne man fristes til at spørge? Faktisk rigtig meget, når man hedder Sidsel Birkholm og har en kombineret  en interesse for gastronomi og det digitale univers. Se hendes anbefalinger af apps, digitale køkkengadgets og lækre sites.

Af Sidsel Birkholm

Jeg har altid været en stor fan af Jamie Oliver og hans enkle måde at lave mad på. Derfor var det rigtigt dejligt at se, at han nu udover sit lækre website JamieOliver.com også har kastet sig over en app, der hedder Jamie Oliver Recipes.

App’en består af en blanding af opskrifter og videoer samt en gennemgang af de basisråvarer og køkkenredskaber, man altid bør have i sit køkken.

Vælg en lækker opskrift som f.eks. lammekoteletter og spinatsalat eller kylling med chunky guacamole,  markér hvor mange mennesker du vil lave mad til og mængderne i opskriften bliver automatisk tilpasset. En praktisk funktion gør det let at overføre ingredienserne til din indkøbsliste, som du kan tage med ud at handle.

Kan klart anbefales til alle der mangler lidt inspiration til hvad der skal på tallerknen i aften. Selve app’en er gratis og indeholder 13 opskrifter og 3 videoer. Herefter kan du for 6 kr stykket tilkøbe flere opskrifter og videotips i lækre pakker som  f.eks.“Classic Comfort Food”, “Brilliant Breakfast and Brunch” eller “10-minute meals”

Se mere om alle Jamie Olivers apps på hans hjemmeside.

App’en er kun lavet til iPhone og iPod Touch. Den kan downloades fra Apple App Store. Jamie Oliver har lagt et par gratis videoer og opskrifter ind til inspiration, derudover koster  pakker med ca. 10 opskrifter og en video 6 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × five =

No Comments Yet.