Jeg elsker Twitter- især når det stormer

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Så skete det igen og denne gang var det en Bodil! Danmark elsker at breaking news hade den voldsomme vind som vi denne ganggjorde så antropomorf, at “hun” ligefrem nu selv fandt på at hoppe på Twitter.

Screen Shot 2013-12-05 at 11.40.14 PM

Det har været en fornøjelse at følge @StormenBodil der løbende kommenterede folks stormskader med f.eks. “tak for alle havenisserne og sorry med drivhuset- my bad”. Jeg fik endda en venlig hilsen efter at have udtrykt min skuffelse over intensiteten, da jeg skulle gennem byen. “@christianevejlo tænkte jeg lige ville give dig chancen for at komme helskindet hjem :-)” skrev den søde storm.

Det er den slags spontane realtids aktiviteter som ingen får penge for og ingen har bestilt, som er en af de mange grunde til at jeg elsker Twitter. Der er så kort fra idé til handling og nettet er fuldt af mennesker med idéer og kærlighed. Som f.eks udtrykt i hashtagget #husly hvor folk tilbød overnatning til strandede togpassagerer og andre ramte af @StormenBodil’s ruskeri. En storm kan få mange gode ting frem i folk. Som sidste storm som bragte mig et lift og en Netflix bog fra komplet fremmede. 

Og ovenpå stormen igår eksploderede Twitter med en rigtig, ægte og vigtig nyhed. En af dem som går over historien. Nemlig at Nelson Mandela er død. Jeg så nyheden 2 minutter efter at BBC havde postet historien og på det tidspunkt var min timeline allerede fuld af #RIPMandela tweets. Endnu et bevis på at Twitter er både lynhurtig og også et empatisk sted at være.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × four =

No Comments Yet.