Kender du Stillezone app’en?

1 Min læsning

Kommer du nogle gange liiige til at tjekke en sms eller tage et opkald mens du kører bil? 30% af alle ulykker skyldes ifølge De Regionale Færdselssikkerhedsudvalg uopmærksomhed fra førerens side, og de har derfor i forbindelse med kampagnen ”Kør bil når du kører bil” udviklet app’en Stillezone, som sørger for at du ikke bliver forstyrret mens du kører.

stille

App’en giver dig fred ved at lukke ned for lyd og andre forstyrrelser fra mobilen og giver dig mulighed for at sende auto-sms’er til alle der forsøger at kontakte dig mens du kører. Du kan selvfølgelig selv formulere auto-svarene op, så de lyder sådan som du gerne vil have dem. Stillezone kan aktiveres direkte fra hjemmeskærmen og du har mulighed for at tjekke hvem, der har forsøgt at få fat i dig når du holder for rødt. Du kan bruge telefonens GPS udenom Stillezone, så du er ikke fuldstændig overladt til dig selv, når det gælder om at finde vej.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − five =

No Comments Yet.