Køletasken skaber cool atmosfære

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Et bærbar air condition anlæg er meget behageligt i de varme sommerdage. Helt perfekt bliver det, hvis anlægge samtidig fungerer som køletaske for vin, øl og vand.

icybreeze 1

I disse sommerhede dage kan man have brug for både kolde drikkevarer og en kølig brise omkring hoved og krop.Den nye IcyBreeze klarer begge opgaver til UG. Den er nemlig en ganske smart kombination af en køletaske og en air conditioner.
Køletasken har plads til 50 dåser øl og/eller sodavand, hvilket i sig selv skulle være nok til at få et helt fodboldhold til at overleve.
icybreeze 2IcyBreeze har samtidig en smart varmeveksler siddende i låget, der sammen med en blæser fungerer som et lille og effektivt aircon anlæg.
Det kan blæse kølig luft ud med hastigheder op til 40 km/timen og 20 grader koldere end omgivelsernes temperatur.IcyBreezer kører enten på et genopladeligt batteri i bunden af køletasken, eller herligheden kan forbindes til en stikkontakt, hvis en sådan findes i nærheden.
icybreeze 3Den kombinerede køletaske og air konditioner koster fra 279 USD – ca. 1.500 kroner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × four =

1 Comment
  • Mads Thomsen
    juli 29, 2014

    Jo jo .. men den er kun til det amerikanske marked – 110 v.