Koppen ved hvad du drikker- og hvor meget

1 Min læsning

Af @christianevejlo

En intelligent kop som måler hvad du drikker? Selftracking handler ikke kun om armbånd og urer. Nu vil andre hverdagsting også holde øje med hvad du laver.

smart-kop-selftracking

Selftracking bølgen er over os og den handler rigtig meget om at måle hvad vi gør. Men her er en kop som ligefrem måler hvad vi drikker. Vessyl kan kende forskel på f.eks. øl, vand, kaffe og smoothie og den holder øje med sukker, alkohol, kalorier, protein, vitaminer, salte og koffein. Og den syncer resultaterne med smartphonen. Hvor meget du drikker, hvor du drikker og hvad du drikker. Jeg aner ikke hvad teknologien bag koppen er, men jeg synes det er vanvittigt interessant. Og så er designet super lækkert! Jeg vil holde øje med den!

vessyl_app

Man kan have koppen med sig som en almindelig termokop og så lader man den kabelfrit på en lille plade. The Vessyl koster 99$ i preorder, og jeg håber Elektronista kan få fat i et eksemplar til test!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + fifteen =

No Comments Yet.