KVINDER ELSKER E-LÆSERE

1 Min læsning

Nyt tal fra USA viser, at kvinder er helt vilde med de digitale e-læsere men lidt mindre vilde med tablets.

Hele 61% af e-læserbrugere i USA viser sig at være kvinder (tal fra Nielsen). Antallet af kvinder som vælger at læse deres bøger på en e-reader er endda stigende. Tallet var sidste år ved samme tid kun 50%.

Der sker i det hele taget lige nu rigtig meget med tallene. Tidsperioden fra firstmover til mainstreambruger af ny teknologi bliver kortere og kortere. Så selv om kvinderne lige nu kun står får 43% på tabletmarkedet, så er det tal nok også det forandret indenfor kort tid.

Men fordelene er også mange. Når du har købt primissen med bogen på skærmen (og det fungerer meget bedre end du tror), så kan du ellers rejse på ferie med 20 bøger uden at slæbe dig en pukkel til. Du slipper for at lede efter mere reolplads, bøgerne er billigere, du kan nemt slå ord op undervejs og i mange tilfælde kan du læse videre på din bog med en app på f.eks. din mobil.

Men hvad tænker du? Hvad er mon grunden til at kvinder hurtigt tager e-læsere og e-bøger til sig?

Tjek evt. Booksnob.dk som sælger både e-læsere og e-bøger. Her kan du også læse en masse om de nyeste bogtitler og tips til livet med en e-læser.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 − 5 =

1 Comment
  • maria kohinoor larsen
    september 9, 2011

    Det kan hænge sammen med, at kvinder køber flere bøger end mænd generelt. Det er viser adskillige undersøgelser. Derfor er det også naturligt at kvinderne hurtigere tager e-læserne til sig.