Lås mobilen væk, når du skal sove

2 Min læsning

Phone Cell skal hjælpe mod afhængighed af telefonen. Det er både et vækkeur og et aflåst skab til mobilen, hvor den bliver opladet, mens man får sin nattesøvn.

Det er ikke alle, der er lige begejstrede for smartphones. Well, måske nok for mobilen, men ikke hvordan den bliver brugt døgnet rundt af mange brugere

Kritikere af 24 timers-mobilen mener, at folk – og især teenagere – kan blive lige så afhængige af deres smartphone, som var det tobak eller narko. Derfor er der flere steder i verden oprettet ”anti-phone-addiction”-bevægelser.

De vil helt sikkert elske denne nye gadget, der låser mobilen væk om natten. På det tidspunkt, hvor man burde snue roligt og drømme sødt – og ikke stirre ind i en blåt lysende skærm på omkring de fem tommer.

Phone Cell er ikke specielt køn, men efter sigende meget effektiv: Om aftenen før sengetid lægger man sin smartphone i æsken, der så holdes hermetisk lukket indtil det tidspunkt om morgenen, hvor man skal op.

Phone Cell fungerer samtidig som et almindeligt vækkeur med flere vågne-op-melodier og -toner. Desuden bliver telefonen opladet, mens den ligger i dvale i den aflåste æske.

Man kan kun få adgang til sin mobiltelefon i utide ved at øve vold mod Phone Cell. Alternativt findes der en genvej i 20 trin for at åbne æsken. Når man først gennem dem, er man helt sikkert lysvågen.

Hvis det med at falde i søvn og vågne op om morgenen ikke er det store problem, kan Phone Cell naturligvis også bruges til at indrette ”mobilfri” perioder af dagen. Til en selv eller til børnene.

Phone Cell er skabt af den London-baserede møbel- og produkt-designer Hans Ramzan, der søger efter en fabrikant, som vil sætte anti-mobil-vækkeuret i storproduktion. Mon ikke der vil være ganske mange kunder til det….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + nine =

No Comments Yet.