Lad dit barn lære alfabetet på engelsk

1 Min læsning

Er dit barn gået i gang med at lære engelsk, så er denne app 123 Kids Fun Alphabet en sød og enkel introduktion til alfabetet. Barnet kan høre udtalen af bogstaverne, prøve at lære at skrive bogstaverne og spille små spil for hvert bogstav.

App’en er farverig og enkel at bruge. App’en er på engelsk, så den er bedst egnet til små børn, der lige er gået i gang med at lære engelsk, og kan øve sig i at kombinere den engelske udtale med de enkelte bogstaver i alfabetet.

Der er et lille spil for hvert enkelt bogstav. Derudover kan barnet se forskellige billeder af ord, der starter med A, for eksempel ant, apple og armchair. Barnet skal nu sætte billederne på plads for at høre ordet blive udtalt.

App’en har en fin lille funktion til at lære barnet at skrive bogstaverne. En helikopter flyver i forvejen på et stort A, og viser på hvilken måde et bogstav skal skrives. Barnet kan derefter følge helikopteren med fingeren for at skrive bogstavet.

App’en er gratis, men der er for mange reklamer til, at den reelt kan bruges. Der slipper man ikke uden om at betale de 25 kroner for den reklamefri version.

123 Kids Fun Alphabet er lavet til iPhone eller iPad.

Læs mere på www.123kidsfun.com

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 1 =

No Comments Yet.