Hvor længe tager cykelturen?

1 Min læsning

Hvor lang tid tager det at cykle fra Nørreport til Holmbladsgade på Amager? Og hvad med cykelturen fra Trianglen til Empire Bio? Har du også svært ved at beregne, hvor lang tid det tager at komme fra A til B på din cykel i København? Og ender du tit med at komme for sent til en aftale, fordi cykelturen var længere end antaget. Det er der råd for i app’en I Bike Cph, som er udviklet af Københavns Kommune. 

App’en anbefaler den hurtigste rute og giver dig en vejledende tid på, hvor længe cykelturen tager. Foretrækker du en mere scenisk rute, så klik på blad-ikonet, og app’en foreslår den grønneste rute. App’en kender København som sin egen bukselomme og er opdateret på, hvilke parker man kan cykle i, hvor der er ensrettet etc. 

Er du indehaver af en ladcykel, så klik på ladcykel-ikonet og app’en guider dig uden om brostensbelagte gader, cykelbomme og andre steder, hvor du har svært ved at komme igennem med en ladcykel.

App’en fås til både Android og iOS og er henvendt til københavnske cyklister.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × one =

No Comments Yet.