Legendarisk spilserie forandrede spilbranchen: The Sims fylder 20 år

2 Min læsning

Den ikoniske og helt igennem unikke The Sims spilserie fylder 20 år. Vi tager dig igennem seriens højdepunkter og aftryk på spilhistorien.

Med fire The Sims spil og 14 spin-off titler er The Sims en af de mest ikoniske og velkendte spilserie i hele verden. Det virtuelle dukkehus har været fundamentet for mange personlige fortællinger, eventyr og forrygende oplevelser.

Serien blev skabt i år 2000 af den legendariske spildesigner Will Wright (SimCity, Spore, SimEarth), og var et kollosalt hit, der tog hele verden med storm.

Will Wright er skaberen af The Sims, som oprindeligt var ment som et satirisk projekt

Siden da er hvert spil i serien blevet mere og mere ambitiøst, og du kan i The Sims 4 nu alt lige fra at hole pool-fest til at tage på ud på en forladt ø og glemme alt om det travle liv.

Et spil med fans der elsker det

Fankulturen omkring The Sims har været uden sammenligning en af dets mest unikke elementer. Fans samles overalt på internettet for at dele deres Sims-familier med hinanden, dele tips og selvfølgelig også dele deres hjemmebyggede Sims med hinanden.

Du finder alt fra autentiske kopier af huset The Simpsons foregår i til kopier af stort set alle kendte i hele verden, som du kan tage med ind i dit eget Sims-spil.

Fællesskabet omkring The Sims har også medfødt at de har deres egne “challenges” med hinanden, som foreksempel hele Tiny House bølgen hvor fans udfordrer hinanden til at bygge minimale, men stadig funktionelle, huse i The Sims.

De 20 år bliver selvfølgelig også fejret i spillet

Seriens jubilæum bliver selvfølgelig også fejret inde i spillet, hvor alle der åbner The Sims 4 vil blive mødt med en fødselsdagsgave der kan forsøde dine Simmers liv. Gaven er gratis for alle der ejer The Sims 4.

Vidste du..

 • At der er solgt tæt på 200 millioner eksemplarer af The Sims og har indtjent næsten 34 milliarder kroner
 • The Sims er faktisk en del af den større “Sim” spilserie, der startede med SimCity (og senere spil som SimAnt, SimPark og SimTower)

Du kan læse endnu flere facts om The Sims 4 her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 3 =

2 Comments
 • Lars
  februar 7, 2020

  Nogle gange glemmer man næsten, hvor mange timer man har brugt på de forskellige spil, samt hvor meget de har betydet for en gennem årene.

  Om det er godt eller skidt, ved jeg ikke helt.

 • Champagnebugten
  marts 15, 2020

  Vi er lidt på udkig efter gratis ishockeyspil på Champagnebugten.dk. Nogen der kender nogle, som der gratis kan anvendes?