LIDT MERE BUDDHA I HVERDAGEN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Tag en pause fra hverdagens pulserende travlhed. Med meditations app’en Buddhify plugger du ikke ud men ind, når du trænger til at finde din indre buddha. 

Du behøver ikke være buddhistisk munk for at dyrke meditation. Der findes en masse forskellige teknikker til at finde ro og skabe ro i hovedet. Hvis du ikke er helt klar til 3 måneder i skrædderstilling, men bare gerne vil trække østens teknikker ind i hverdagen, så er der selvfølgelig en masse apps som kan hjælpe dig. En af dem er Buddhify.

Du kan vælge mellem små mindfulness- øvelser som er tilpasset forskellige situationer, du kan befinde dig i. Under transport eller sports f.eks. App’en findes til iPhone og Android og koster 13- 18 kr. Hvis du ønsker lidt længere øvelser må du betale on demand.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + 2 =

2 Comments
 • Karina
  februar 15, 2012

  Den er ikke gratis, men koster 18 kr.

  • christiane
   februar 15, 2012

   Jeg glemte jeg havde betalt for den da jeg så at der var in app salg i den også. Så gik jeg ligesom ud fra den ikke også havde kostet noget i app store. Men det gjorde den altså, og det er dermed rettet. Men jeg synes nu stadig den er ret god.
   Bedste hilsner
   Christiane