Lille-bitte selftracker holder styr på det hele

1 Min læsning

Et af de tidspunkter, hvor vi er mest motiverede for fysisk træning og for at gøre noget godt for vores helbred, er nok i januar måned – lige efter begyndelsen på et sprit-nyt år. Der findes mange måder at fastholde motivationen og mange af dem er smarte. Men én af de dimser, som virkelig imponerer, er Withings Pulse.

pulse

En lillebitte brik på 8 gram og 4,3 cm, som du putter i lommen, sætter i bukselinningen eller spænder om håndleddet i den medfølgende sovearmbånd. Her ligger den så og registrerer dine bevægelser. Den tæller skridt, den måler hvor langt og højt du har bevæget dig, den kan måle din puls, registrere din søvn og dit kalorieindtag!
Alle disse data overføres trådløst til din smartphone og vha. den gratis, tilhørende app kan du se dine statistikker og således følge med i, hvordan din krop har det. Withings Pulse har batteri til ca. 2 uger og oplades herefter via usb.
Set til 749 hos coolstuff.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 8 =

No Comments Yet.