Lille spejl på væggen der….

2 Min læsning

Franske Miliboo er den første møbelfabrikant, der har udviklet et digitalt spejl. EKKO-nyheden kan huske fire brugere og kan vise alt fra nyheder og social media-opdateringer i et vindue på spejlet til videoer og læringsprogrammer til børnenes tandbørstning.

ekko-spejl-4

E-spejle eller “kloge” spejle, som er online, er der ikke så meget nyt i.  Lidt mere usædvanligt er det til gengæld, når et etableret møbelfirma som franske Miliboo begynder at sælge elektroniske spejle. Tilmed spejle, der designmæssigt ikke ligner teknologiske gadges, men en naturlig del af en boligs indretning.

Franske Miliboo har solgt moderigtige møbler og nips til hjemmet siden 2005. Næsten udelukkende online og nu i en række lande i Europa plus USA. Miliboos nye Ekko – The Smart Mirror kan meget mere end vise en refleksion af personen, der står foran det.

Ekko kan f.eks. præsentere vejrudsigten og de seneste nyheder i ”real time.” Spejlet kan også spille ens favorit musik eller afspille videoer, mens man står på badeværelset eller i entreen.

ekko-spejl-5

Ekko henter sine informationer via wi-fi og en smartphone-app. Den kan også bruges til at betjene spejlet, hvis man da ikke foretrækker at gøre det via håndbevægelser. Ekko har nemlig også indbygget avanceret ”gesture control.”

Ekko app’en giver adgang til, at man kan skræddersy sit spejl helt efter sine egne behov og lyster. Faktisk kan spejlet holde styr på hele familien – op til fire personer med hver sin profil.

F.eks. kan far få nyheder og emails op i et lille vindue på spejlet. Mor får de nyeste makeup-tips og yndlingsmusikken. Teenageren kan se Snapchat og YouTube-videoer, mens den mindste bliver mindet om, hvordan han eller hun skal børste tænder perfekt – f.eks. ved hjælp af en sjov demovideo.

Miliboo’s Smart Mirror fås i både runde og firkantede udgaver. Begge koster 349 GBP svarende til ca. 3.150 kroner.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.