Londons røde telefonbokse bygget om til ladestationer

1 Min læsning

Af @ChristianeVejlo

Vi kender dem fra London. De ikoniske røde telefonbokse, næsten så engelske som en London taxa og Big Ben. Men hvad gør man, når befolkningen ikke længere har brug for at tale i mønttelefon fordi alle efterhånden har deres egne medbragte telefoner? Man bygger selvfølgelig telefonboksen om til en ladestation- og farver den grøn. 

Solarbox_London_telefonboks

Én ting er at det er smart at kunne få ladet sin telefon op rundt omkring i en storby. Men det rigtig smarte her er faktisk at de grønne telefonbokse ER grønne. Det drejer sig nemlig om solenergi. I boksen er der installeret 150 watts solpaneler og brugeren kan få op til 20% boost i telefonen på kun 12 minutter. Det er gratis at bruge ladestationerne. Brugeren bliver istedet mødt med en skærm med kommercielt indhold, mens hun eller han lader sit device op.

Det forlyder at 85 personer lader deres telefon op ved Londons første grønne telefonboks ved Tottenham Court Road. Der kommer flere grønne ladebokse i 2015. Læs mere om Solarbox projektet her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + thirteen =

No Comments Yet.