Mads Mikkelsen er skurken i det næste store Playstation 4-spil

1 Min læsning

Danske Mads Mikkelsen spiller skurkerollen i det største Playstation 4-spil i år, men han er ikke den eneste dansker, der er med i det ambitiøse ‘Death Stranding’.

Danmark er stærkt repræsenteret i Playstations store spilsatsning for 2019. Det ambitiøse, kreative og direkte spøjse ‘Death Stranding’ har Mads Mikkelsen i skurkerollen og den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn (Drive, The Neon Demon) i en gæsterolle.

Mads Mikkelsel og Nicolas Winding Refn spiller sammen med et hav af andre skuespillere, blandt andet Norman Redus (kendt fra Walking Dead) og filminstruktøren Guillermo del Toro (A Shape of Water). Det hele sker i et spil, der er skrevet og instrueret af Hideo Kojima, bedst kendt som skaberen af Metal Gear Solid serien.

I selve spillet påtager du dig rollen som Sam Bridges (Norman Redus), der skal igennem et bizart eventyr for at genopbygge USA på ny. Det hele ser virkelig underligt ud, og ingen ved endnu helt, hvad spillet egentlig handler om. Men døm selv, her er den seneste trailer fra spillet:

Death Stranding udkommer på Playstation 4 den 8. november 2019.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + fifteen =

2 Comments
 • Johansen
  juni 18, 2019

  Er du gal jeg glæder mig til det spil!
  Dansk islæt eller ej, så er det et klart pre-order for mig. At Mads Mikkelsen så er med, er bare en bonus! Elsker alt Kojima har lavet og tror bestemt ikke jeg bliver skuffet af Death Stranding. Can’t wait!

 • Christian
  juni 19, 2019

  Det er et fuldstændig bizart cast. Men også ekstremt Kojima. Jeg glæder mig til at fragte et lille foster rundt i en post-apokalyptisk og hjemsøgt fremtid.